.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 28.maja.2025 03:07:09

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [navi plus] utrata zasiegu
PostNapisane: 06.cze.2006 13:08:31 
Użytkownik

Szanowni, po porannym odpaleniu zauwazylem, ze w Navi Plus przestaly mi odbierac niektore stacje radiowe oraz TV. Tak jakby odlaczyla sie antena. Czy moze to oznaczac usterke wzmacniacza antenowego, tzn. czy takie wzmacniacze moga sie nagle popsuc, przepalic itp.? Wczoraj wieczorem wszystko bylo ok. Ktos mial cos podobnego kiedys? Pozdrawiam.

Tytuł: Re: [navi plus] utrata zasiegu
PostNapisane: 06.cze.2006 16:38:29 
Użytkownik

Auto: A6 C7 3.0 biTDI
sinus napisał(a):
Szanowni, po porannym odpaleniu zauwazylem, ze w Navi Plus przestaly mi odbierac niektore stacje radiowe oraz TV. Tak jakby odlaczyla sie antena. Czy moze to oznaczac usterke wzmacniacza antenowego, tzn. czy takie wzmacniacze moga sie nagle popsuc, przepalic itp.? Wczoraj wieczorem wszystko bylo ok. Ktos mial cos podobnego kiedys? Pozdrawiam.
Sprawdz jeszcze raz, czy Ci dziala. Ja tez mialem dzis podobne objawy, navi dzialala, a z radiem byly problemy. prawdopodobnie cos sie dzialo dzis w Warszawce z falami. Teraz jest juz ok.Pzdr.

A4 2.8 bylo
A4 1.9 TDI avant baaardzo krótko było
A4 2.5 TDI avant Tip... :( było
S4 2.7 T 321KM 477Nm było minęło
RS4 2.7T 413KM 525Nm
S4 B8 475KM 550Nm
A6 C7 3.0 biTDI 397KM 795Nm obecnie

Tytuł: Re: [navi plus] utrata zasiegu
PostNapisane: 06.cze.2006 20:24:57 
Użytkownik

Norbi napisał(a):
sinus napisał(a):
Sprawdz jeszcze raz, czy Ci dziala. Ja tez mialem dzis podobne objawy, navi dzialala, a z radiem byly problemy. prawdopodobnie cos sie dzialo dzis w Warszawce z falami. Teraz jest juz ok.Pzdr.

Hej, faktycznie. Wszystko wrocilo do normy. Swoja droga bardzo ciekawe zjawisko, bo przeciez gdyby wszystko szlo z jednej anteny i ta bylaby w konserwacji to wtedy rozumiem. Ale przeciez radio, tv - prawie nic nie dzialalo - a nadajnikow jest wiele. Zagluszyc tak wszystko tez chyba sie latwo nie da.

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1