.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 30.kwi.2025 14:32:03

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [B3 91r. 1.8E] Zacisk tylnego koła???
PostNapisane: 02.cze.2006 13:23:06 
Użytkownik

hej witam was i ma pytanie ile moze kosztowac cały cylinderek tylnego koła (mam tarcze a nie bębny)???MUsze go chyba zmienic bo jak zaciągne ręczny to potem juz nie wraca.To nie jeest eina linki, bo ona wraca spoko,tylko ta balcha na cylinderku nie wraca.Podejrzewam ze to wina cylinderka.Ile moze taki kosztowac nowy????Chodzi mi oczywiscie o ta dzwignie na cylinderku do której jest przypieta linka ręcznego, a nie dzwignie ręcznego w srodku

Ostatnio edytowano 02.cze.2006 18:25:49 przez pawela122, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 02.cze.2006 13:57:30 
Użytkownik

pod blachą jest uszczelka,pod którą psiknij WD40 i rozruszaj dźwignie recznego pare razy i przejdzie.Bynajmniej mi tak pomogło.

Tytuł: Re: [B3 91r. 1.8E] Zacisk tylnego koła???
PostNapisane: 02.cze.2006 16:32:17 
Użytkownik

Auto: b4->a4->MB s203
pawela122 napisał(a):
hej witam was i ma pytanie ile moze kosztowac cały cylinderek tylnego koła (mam tarcze a nie bębny)???MUsze go chyba zmienic bo jak zaciągne ręczny to potem juz nie wraca.To nie jeest eina linki, bo ona wraca spoko,tylko ta balcha na cylinderku nie wraca.Podejrzewam ze to wina cylinderka.Ile moze taki kosztowac nowy????

jeżeli masz takie jak w b4 to ja nie chcąc się z problemem ręcznego męczyć osobiście na allegro zalicytowałem regenerowany ( później swój odesłałem i wyszło mi 100zł ). można też pobawić się osobiście a wtedy komplet gumek koszt ok. 25zł oraz robocizna związana z oczyszczeniem - mnie się nie chciało. Jak cię interesuje to znajdziesz na moim niku tą aukcję. nie narzekam bo minęło już jakiś czas i jest dobrze

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1