.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 28.maja.2025 10:01:52

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [a6] navi pomiędzy zegarami ( fis) dx
PostNapisane: 05.cze.2006 19:27:06 
Użytkownik

Witam dostałem płytke od kolegi "merszum" do navi dx - ale ja nie mam pojecia jak to ustawić i jak się z tym obsługiwać i jak zmienić język na angielski ? czy ktos jest w stanie mi pomóc jak ustawic i co z tym robić - jak włożyłem pierwszy raz swoją płytę to było na wyświetlaczy wałbrzych - bremenn i tak z setkę innych miejsc . ale ja nic z tego nie kumam proszę o pomoc . pozdrawiam i dziękuje . mamba75

Tytuł:
PostNapisane: 06.cze.2006 10:32:54 
Użytkownik

uruchom silnik [szkoda akumulatora na zabawy navi] >zaladuj plyte [ode mnie] > odczekaj 40s > nacisnij przycisk "NAV" [ten z wglebieniem] > obroc galka w prawo > wybierz "Einstellung" > wybierz "Sprache" > wybierz "English (Metric)" - navi zmieni interface na angielski > nacisnij kilka razy "RETURN" by powrocic do ekranu poczatkowego.

by sprawdzic, czy navi dziala w ogole nalezy:
uruchomic navi > obrocic w prawo galka > wybrac "Settings" > wybrac "GPS Data" - odczytaj ile widzi satelit - w pl norma jest od 4/8 do 8/8. jezeli bedziesz miec 0/8, to:
1. masz popsuta antene (koszt zamiennika - 40pln);
2. masz popsuty "recording" w navi (koszt naprawy 170pln).

by zaprogramowac trase: wlacz navi > wybierz "selection" > wybierz "town" > reszta jest juz dziecinnie prosta > wybierz "start".

Anthem Advanced 1

:P(|)

Tytuł:
PostNapisane: 06.cze.2006 15:34:29 
Użytkownik

Z którego roku jest ta twoja a6

Tytuł: navi
PostNapisane: 06.cze.2006 20:59:23 
Użytkownik

meszrum - dzięki za odpowiedż pisałem do Ciebie na p.w. ..................

jutro bedę działał - dzisiaj żonie peugeota 605 "skręcałem" - zwarcie na rozruszniku - zagotował się akumulator ( obudowa od intercoolrea pękła i blacha dotykała to plusa od akum..) - normalnie mógłbym pracę magisterską napisać z naprawy 605 - jak ktoś coś potrzaebuję to zapraszam ....,.....
ale do rzeczy jak włożyłem płytę (Twoja meszrum) to widziałem ..........
Wałbrzych coś tam - jakaś niemiecka mieścinę myślę ża działa bo niewiem jakby coś pokazywało a auto kupiłem w Wałbrzychu i było sprowadzone z niemiec ............
jak wypróbuję to pochwalę się czy mimo braku niemieckiego coś udało się

a co do Twojej meszrum instrukcji to , to co piszesz jest wystarczające
i jeszcze - odnośnik jak coś nie działa to ...... lub to ......... superrrrrrrrr :) :)
dzięki jeszczeraz mam nadzieję że pamiętaqsz o pikwu hmm..... piwkach - szkoda ŻE jest daleko do Ciebie bo myślę że z Twoimiu uwagami byłoby 100 razy krócej ...
pozdrawiam Ciebie serdecznie i goraca - to jest GOŚĆ - nie znałem go a za całokwicie (mimo że nalegałem ) DARMOOOOOO wysłał płytkę i terza pisze co i jak 1000 plusów i pamiętyaj o piwku ... piwkach

co do audi jest to 2002 r - FIBA

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1