.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 28.kwi.2025 18:45:27

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [B4 1.9tdi] jaki tłumik
PostNapisane: 30.lip.2006 12:10:01 
Użytkownik

witam wszytkich.chciałbym wymienić końcowy tłumik w moim audi ponieważ już mi sie znudził jego widok jednak nie wiem czy kazdy tłumik nadaje sie do diesla.Może są jakieś specjalne tłumiki do tego rodzaju silnika...

Tytuł:
PostNapisane: 30.lip.2006 20:31:11 
Użytkownik

nie wiem czy sa specjalne...ja mam zalozony ultera podwojna koncowka bnez przerabiania wneki w zderzaku. Musisz sie liczyc z tym ze czesto bedziesz przecieral np. szmatka koncowki na wylocie bo szybko sie brudza. Ja na wydechu mam tylko koncowy i na wolnych przyjemnie basem slychac. Gdy jade w srodku slysze jakby lekki gwizd. Gdy kolega prowadzil moje autop a ja z nim to slyszalem dosc przyjemny basik nie jak u wiesniakow w benzynach co najpierw ich slychac potem widac ale to bardzo przyjkemne efekty akustyczne:D

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1