.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 27.kwi.2025 18:59:51

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: B4 2l Gdzie zakladać gaz i jaki
PostNapisane: 09.sie.2006 17:38:46 
Użytkownik

Witam. Gdzie w lublinie najbezpieczniej zakladać instalację gazową ???Z gory dziękuję.

Tytuł:
PostNapisane: 10.sie.2006 08:56:16 
Użytkownik

Cze. W Lublinie polecam zakład na ul. lotniczej (przeniesiony z ul.elektrycznej). Zakładałem tam kilka lat temu i było ok. Następnie pojechałem do innego zakładu (tańszego) i....na lotniczą , żeby poprawili po "fachowcu". Teraz znowu gazowałem na lotniczej i jestem zadowolony. Można wziąć na raty (żagiel. lukas). Za renomę może świadczyć fakt, że reguluje ustawienia u nich...policja:):). Cena 1700. pozdr

Tytuł:
PostNapisane: 10.sie.2006 12:19:11 
Użytkownik

zbyszek_lublin napisał(a):
Cze. W Lublinie polecam zakład na ul. lotniczej (przeniesiony z ul.elektrycznej). Zakładałem tam kilka lat temu i było ok. Następnie pojechałem do innego zakładu (tańszego) i....na lotniczą , żeby poprawili po "fachowcu". Teraz znowu gazowałem na lotniczej i jestem zadowolony. Można wziąć na raty (żagiel. lukas). Za renomę może świadczyć fakt, że reguluje ustawienia u nich...policja:):). Cena 1700. pozdr

jaka renoma.... w gdansku to sie omija wszystkie warsztaty gdzie robilo auta MO :), ich auta jada na maksa 100 km/h, wiecej nie ujedzie takie im instalacje zakladaja, i tak im reguluja, no moze w lublinie jest inaczej...

Tytuł:
PostNapisane: 10.sie.2006 13:41:36 
Użytkownik

he he. Miejmy nadzieję że jest inaczej. dzięki serdeczne.pozdrawiam.

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1