.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 27.kwi.2025 11:33:11

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [A4 1.8T AEB] olej w ukł. chłodzenia (zmieniony tytuł-MOD)
PostNapisane: 10.sie.2006 18:29:45 
Użytkownik

A więc już pisałem dwa dni temu na temat problemu z moim samochodem,jest na tyle poważny że nawet zapomniałem się przywitać jako nowy,jednak temat poprostu zniknął z forum to pisze jeszcze raz.A więc niedawno kupiłem samochód od chandlaża z włoch,a konkretnie A4 ,B5 ,1.8T AEB,1998r.Samochód od razu wydał mi się coś nie tak jednak cena była bardzo przystępna więc kupiłem,pomyślałem najwyżej coś niecoś będzie przy nim do roboty.Auto stoi już miesiąc ponad u mechanika i nie można z nim dojść do ładu.Ojel dostaje się do układu chlodzenia.Woda w zbiorniczku ma kolor kawy z mlekiem.Najpierw myśleliśmy,że to uszzelka pod głowicą albo sama głowica może być peknięta.Uszczelka jednak jest cała,a głowica nie jest pęknięta tylko trzeba było ją splanować-zrobic plaszczyzne bo była troszeczke nieprosta.Wydawało nam się że to przez to i teraz już będzie OK.Ale nie jest ok.Olej nadal dostaje się do wody.Co o tym myślicie?
Edit:Leo
chłopie nie daje Ci do myślenia, że ktoś usunął Ci temat bo był niezgodny z regulaminem ?!

Tytuł:
PostNapisane: 10.sie.2006 18:42:31 
Użytkownik

Auto: A3 8P 2.0 TDI BKD
A sprawdzales chlodnice oleju :?:
Byc moze jest uszkodzona.

Tytuł:
PostNapisane: 11.sie.2006 18:20:01 
Użytkownik

tomolowski napisał(a):
A sprawdzales chlodnice oleju :?:
Byc moze jest uszkodzona.

No więc sprawdziłem chłodnice oleju i jest cała i szczelna także nie tędy droga..

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1