.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 27.kwi.2025 00:14:22

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [C4 ABC 2,6]Problem ze szczotkotrzymaczem do rozrusznika
PostNapisane: 19.sie.2006 12:46:55 
Użytkownik

Witam .Własnie rozebralem rozrusznik i stwierdziłem że szczotek brak czy ktoś wymieniał same szczotki bo z tego co widze to trzeba kópić cały szczotkotrzymacz w firmowym sklepie powiedzieli że trzeba będzie czekać dwa tygodnie gdzi indziej nie mają a koszt tego szczotkotrzymacza to 135zł.Może dało by się wymienić same szczotki tylko że tam są zgzane niewiem jak by szczotki poprzykręcać śrubkami .Niewiem od czego mogły by pasować wymiary szczotek to 5mm x 16mm długości niewiem .Może ktoś wie gdzie mugłbym dostac tą część szybciej.Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 19.sie.2006 16:49:34 
Użytkownik

prawdopodobnie mozna szczotki dolutowac do tych przewodow co masz przy starych.ja tak kiedys zrobilem u siebie w audi c4 2,800 a dobrac to musisz sam wziasc 1 stara i w sklepie dobierzesz,jak bedzie za dluga to ja zetrzesz papierem sciernym

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1