Witam serdecznie,
był już post w tym temacie, ale został zamknięty więc pozwoliłem sobie otworzyć nowy...
...właśnie udało mi się kupić to tacko i będe próbował je odpalić w mojej 90-tce. W poprzednim temacie praktycznie nic nie powiedzieliście, mam nadzieje na żywsze zainteresowanie tematem. Może ktoś ma na forum auto seryjnie wyposażone??
Teraz troszke o samym telefonie. Telefon marki Motorola, wykorzystujący tehnologię bluetooth. Bezprzewodowa słuchawka łączy się za pomocą fal radiowych z podstawką a ta z kolei już kabelkami z centralką sterującą. System potrzebuje zewnętrznej anteny i posiada tryb głośnomówiący. Standardowo w A8ce informacje z telefonu wyświetlace są na centralnym lcd.
Wrażenia: Podstawka nawet pasuje we wnękę obok hamulca ręcznego ( B3/B4 ). Myslę, że do innym modeli na pewno też. Pasuje w ten sposób, że po zamontowaniu telefon tworzy z tunelem środkowym jedną powierzchnię. Aby prowadzić prywatną rozmowę naciska się przycisk OPEN i słuchaweczka powoli wychyla się z podstawki - teraz można ją wyciągnąć, wcześniej jest to niemożliwe. Podświetlenie sandardowe - czerwone Audi

Menu w języku niemieckim. Sama słuchawka jest naprawdę piękna, zaprojektowana w stylu "prostota formy" - robi naprawdę piorunujące wrażenie na każdym pasażerze. Każdy od razu zwraca uwagę i pyta się "Co to jest?" Podczas "wyjeżdżania słuchaweczki" można wyczuć napięcie oczekiwania na twarzach widzów

dobra styka tych bredni bo się rozmażyłem...
Poszukuje wszelkich informacji na temat tego telefonu. Jakiekolwiek informacje od użytkowników orginalnie zainstalowanych modeli też będą chętnie widziane. Może jakieś schematy elektryczne?? Mam centralkę, podstawkę i słuchawkę z baterią, ale nie mam samej instalacji. Będzie ją trzeba samemu wyrezać i to nie będzie łatwe - jednak myśle, że gra jest warta świeczki.
Pozdro!
PS. Mam nadzieje, że tego postu nie zamkniecie