.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 03.cze.2025 07:21:15

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Kończenie tematu, czyli rozwiązanie problemu!!!!!!!!!!!!
PostNapisane: 18.lis.2004 18:07:37 
Użytkownik

Klubowicze,
jedna kwesti budzi mój niesmak, przegłądając i wypowiadając się na forum technicznym.
Ten dział to dział poświęcony problemom technicznym i sposobie oraz metodach ich rozwiązywania.
Niestety wiele wątków nie jest zakańczanych w taki sposób aby można było wywnioskować rozwiązanie problemu. Nie twierdzę że każdy temat znajduje swoje rozwiązanie, ale większość na pewno i nie jest to opisywane na forum. A przecież jesteśmy tu aby sobie wspólnie pomagać.
Dlatego jestem za tym aby autor jeżeli rzucił problem do rozwiązania na forum niech nawet po długim czasie ale niech opisze w jaki sposób dał sobie radę. :peace:
Co wy na to :?: :?: :?: :?:

Tytuł:
PostNapisane: 18.lis.2004 18:37:18 
Klubowicz

byl juz post o podobnej tresci ale pozostal jak widac bez odzewu :/

było:
Q7 4M 3,0 TFSI
SQ5 Plus
A7 C7 3,0 biTDI
A6 C7 3,0 biTDI
S4 B8 3,0 TFSI
V8 D11 4,2
A4 B6 1,8T q
S8 D2 4,2
S6 C4 4,2
A6 C4 2,5 TDI q
S6 C4 2,2T
A6 C4 2,5 TDI q
A80 B4 1,9 TDI

Tytuł:
PostNapisane: 18.lis.2004 18:55:47 
Użytkownik

Bilu napisał(a):
byl juz post o podobnej tresci ale pozostal jak widac bez odzewu :/

Ha, widzisz Bilu, bez odzewu, a powinno być wręcz przeciwnie.
Nie jesteśmy grupą super specjalistów którzy zarobkowo naprawiają samochody, tylko ludzmi których łączy jedna wspołna pasja AUDI
Nie zatrzymujmy tylko dla siebie wlasnych spostrzeżeń a również i błędów jakie się popełnia.
Rzucenie tego wątku nie jest bez przyczyny, ponieważ wczoraj na forum diagnostyki odb2 taki watek był, ale w kontekscie klientów cwaniaków - pytaczy. I grono szanownych diagnostów burzliwie wypowiada się na ten temat.
http://obd2.pl/forum/viewtopic.php?t=18 ... ht=pytacze
Myślę, że w Audi Klub Polska wszyscy sa tu po to aby sobie pomagać

Tytuł:
PostNapisane: 19.lis.2004 14:11:15 
Użytkownik

Jestem za......a nawt bardzo za.......
Jakiś czas temu opisywałem swój przypadek, że padła mi klima. A powodem może być zły wyłącznik tylnej szyby. Zwykły oryginał, gdy auto jest bez klimy kosztuje 70 zł, a mój wyłącznik z klimą kosztuje 210 zł. Co wy na to. Nikt o tym nie wiedział? Ja wiem, że to ma coś wspólnego z klimą i mażę, że jak kupię to skończy się problem ogrzewania tylnej szyby i oczywiście - klimy. Pozdrawiam.

x.

Tytuł: Re: Kończenie tematu, czyli rozwiązanie problemu!!!!!!!!!!!!
PostNapisane: 19.lis.2004 14:14:52 
Użytkownik

Auto: AFN quattro,AVG quattro, CFHF 4x4
Karli napisał(a):
Klubowicze,
jedna kwesti budzi mój niesmak, przegłądając i wypowiadając się na forum technicznym.
Ten dział to dział poświęcony problemom technicznym i sposobie oraz metodach ich rozwiązywania.
Niestety wiele wątków nie jest zakańczanych w taki sposób aby można było wywnioskować rozwiązanie problemu. Nie twierdzę że każdy temat znajduje swoje rozwiązanie, ale większość na pewno i nie jest to opisywane na forum. A przecież jesteśmy tu aby sobie wspólnie pomagać.
Dlatego jestem za tym aby autor jeżeli rzucił problem do rozwiązania na forum niech nawet po długim czasie ale niech opisze w jaki sposób dał sobie radę. :peace:
Co wy na to :?: :?: :?: :?:

Temat stary jak świat. Niestety zdażają się ludzie , którzy wchodząc tu mają pewien kłopot. Piszą i uciekaja na inne fora. Czasem o naszym zapominają i nie wjaśniaja problemu. Mam nadzieję że poprawi się kultura naszych forumowiczów, a co za tym idzie jakość postów i ich zakończeń.

Tytuł:
PostNapisane: 19.lis.2004 15:04:11 
Użytkownik

karli - świata nie zmienisz...

Tytuł:
PostNapisane: 19.lis.2004 20:39:32 
Użytkownik

eomaciu napisał(a):
karli - świata nie zmienisz...

Maciu, wiem, że nie zmienię, ale trzeba mieć nadzieję że będzie lepiej bo inaczej człowiek zglupieje.
wiem ,wiem nadzieja matka................................itp itd
Ale jak nie będzie sie o tym mówić to wogóle nie ma szansz na poprawę.

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1