Felgi zmienia sie bardzo latwo wiec kto wie jakie beda na konec lub w przyszlym sezonie

Te trafily sie okazyjnie i zapewniam ze na zywo szczegolnie w sloncu nie przynosza wstydu

Zawieszenie mam juz obnizone w b3 i jak chce to sobie nim pojezdze ale czasami wole cos bardziej miekkiego (czerwone zaciski w b3 tez sa wiec nie obca mi ta koncepcja.. w A4 sa srebrne dla odmiany). Z lampami Angel to mam w sumie zgryz bo jak zobaczylem je u Felipe to mi sie podobaly chociaz niektorym purystom spedzaja sen z oczu. Nigdy nie widzilem ich na zywo w wersji black. Kilka razy widzilem je w samochodach sprzdawanych na allegro i zdazaly sie zaparowane... moze jakosc nie taka.
W moim A4 z uwagi na kolor ktory jest raczej spokojny chcialem raczej dyskretnych zmian skladajacych sie na pewna calosc. Bardziej ostentacyjne bylo i jest B3 choc w sumie tez nie jest to hardcore

. Teraz najpilniejsza sprawa to cos zrobic z progami. W ostatecznosci jak nie dostane progow z S4 wygladze seryjne progi i dam je w kolor do poziomu tych koszmarnych plaskownikow pod podnosnik... one musza byc czarne wtedy jakos zgina. Robie tak bo mi sie podoba ( wiekszosc robilem samodzielnie ) a auto wcale nie musi byc szybkie (powolne tez nie jest). Kiedys moze i z tego wyrosne