No chlopaki, a wiec jezeli chodzi o silnik to rozwazalem ostatni swoja sytuacje, i stwierdzilem ze nic nie bede robil w silniku, tylko w srodku, wewnatrz, Audio, DVD, navi itp. , ponieważ już ten samochod wyczerpuje czasem wszystkie moje srodki pomimo tego ze jest zagazowany

, nie jest problem pozbierania kasy, praca za granica itp. , np. jak moj sasiad i kupienie za 32 400 S4 z 98 roku 2,7 BITURBO... ostatnio mowil mi ze przez pierwszy tydzien uzytkowania, w tydzien wydal dwa razy po 300 zeta na paliwo, razem 600... no masakra... wiadomo mocy mi brakuje, coraz czesciej, ale tez coraz bardziej przekonuje sie do naprawde emerytalnej , spokojnej jazdy

delektowania sie... ostatnio probuje z moim kumplem zrobić filmik... cos ala zrobil szymon majewski z rydzykiem..... zdjecia rs2 zderzakow i cena... felg-cena... itd. na koniec krotki filmik jak ludzie we wrocku z chodnikow gapia sie na samochod z napisem "spojrzenia gapiow bezcenne" , a za wszystkie inne zaplacisz karta INTELIGO

heheh....
P.S. dostac w dobym stanie S2 - cud.... ;/ zastanaiwam sie nad A4 1.8 T
AAA i Lonnyy widzialem cie wtedy, i wlasnie zastanwialem sie czy to ty, poniewaz bacznie sledzilem temat jak ty zmieniles swoja furmanke.. i pamietalem ten kolor i felgi

pamietam, skrecales w lewo
dzieki za pozytywmna opinie i mam nadzieje ze sie spotkamy niedlugo