OT !!!
martab99 napisał(a):
Kolego Piotruś, takie małe pytanko ode mnie. Dlaczego absolutnie WSZĘDZIE gdzie się pojawiasz za chwile zaczyna się zadyma?
Też chciałbym wiedzieć ale pytanie skierowałeś pod niewłaściwy adres. Zapytaj zadymiarzy a nie mnie ... . Skoro jesteś tak spostrzegawczy nie będziesz miał problemu z wyszukaniem tych osób - są zawsze te same i stanowią nieliczną grupkę (około 3 - 4) dyskredytującą mnie na każdym kroku -
nawet jeśli ceną jest zupełne zaprzeczenie ich własnych teorii - tyle, że wygłoszonych przy innej okazji ... .
martab99 napisał(a):
Traktowanie wszystkich jak półgłówków i ignorantów,
Postawiłeś mi niezwykle ciężki zarzut. Bardzo Cię proszę o chociażby kilka cytatów dowodzących Twojej tezy. Najlepiej na PW lub forum klubowe (tam, przynajmniej póki co - nie wszyscy zadymiarze mają dostęp). Ja bardzo chcętnie o tym podyskutuję ... . Może w końcu ktoś zrozumie
co naprawde dzieje się z tym forum od roku - półtora ... .
martab99 napisał(a):
wszem i wobec sławiąc swe talenty
Jak wyżej - pokaż mi w którym miejscu jestem taki wyniosły a chętnie przeproszę.
Choć mówiąc szczerze - przynajmniej na ten moment wydaje mi się, że to ja jestem tutaj systematyycznie obrażany ... ale jak napisałem - podyskutujmy w kulturalnych warunkach, a nie w dziale technicznym ... .
martab99 napisał(a):
nie pomaga w rzeczowej dyskusji, nawet jeśli ma się rację...
Racja i dlatego zapraszam do rozmowy, która już daaaawno winna się odbyć ... .
Szkoda zmarnować szansy (skoro temat został podjęty) i być może tym razem argumenty merytoryczne w końcu zwyciężą nad pokrzykiwaniem wąskiej grupki sabotażystów ... ?
Na zakończenie - szczerze przepraszam za OT i proszę moderatorów o wyodrębnienie tematu na "klubowym" ... .