Przód masz konkretny....
Bardzo dobry wybór.
Z powodzeniem wystarczą przewody 2,5mm2, ale dla świętego spokoju możesz dać 3-4mm2 do wooferów. Zabudowanie 10cm głośnika w słupku będzie dość trudne, zważywszy na fakt, że słupki w A6 są dość wąskie. Dlatego ja montowałbym średniaki w deskę, albo na podstawkach na desce, a same tweetery w słupkach. Im szerzej stoją, tym większa przestrzenność dźwięku...
Piece z powodzeniem wystarczą do tego zestawu.
Nie wiem jak z wooferem, bo nie mam danych fabrycznych, ale nie ma przeciwwskazań do montażu w kole zapasowym. Trzeba tylko porządnie wytłumić bagażnik i najprawdopodobniej zrobić dostęp dla bassu w półce, bo Ci się zrobi "skrzynia w skrzyni" i będziesz miał jedno wielkie buczenie. Przy tego typu sprzęcie nie ma mądrych rad i wszystko trzeba testować samemu i "organoleptycznie"...
Co do zwrotek to zamknij je w drzwiach, lub w półce drzwi, bo szkoda kasy ma ciąganie 3 zestawów nietanich kabli od bagażnika, a do tego im ich więcej, tym więcej zakłóceń zbiorą. Ja ciągnąłbym kabel np 6mm2 do zwrotki od pieca i stamtąd 3-4mm2 do woofera i 2,5mm2 do pozostałych...
Ps. Zerknąłem w specyfikację i wychodzi, że to chyba za duży kolos jest do montaży we wnęce. Będzie wystawać i nie będzie miał przestrzeni za membraną, chyba, że założony magnesem do góry, ale to zajmuje mnóstwo przestrzeni użytkowej.
Do tego nie wiem czy chcesz to w Closed (35,4L), czy w B-R (42,5L)??
To spore skrzynki, dlatego lepiej chyba za kanapą, lub w narożniku (narożnik jest optymalnym ustawieniem głośnika w sedanach)...