biały napisał(a):
Na przyszłosc zaznaczcie ze w ąudi klub to spot pod Torwarem a nawet nazwał bym to zbiórką w godz 19-19:30 i prosze sie nie spóżniac bo reszty juz tam nie będzie no sory nie przyszło mi do głowy ze o 21 juz nikogo nie będzie . A jak wam zimno to sobie miejsce spotu zmieńcie na przykład przy jakiejś knajpie gdzie bedzie mozna posiedziec pogadac i nie zmarznąc takie jest moje zdanie .
Spanky moze i masz racje bo jechałem Audiówką jak bym jechał drugim autem to bym był przed czasem i jeszcze czekał . Ty pewnie jak na spota jedziesz to bierzesz poprawke na to ze dizlem jedziesz i wyjeżdżasz pół godziny wcześniej
Podsumowanie nie ma co sie denerwowac dogryzac na przykład ze ktos ma cienką fure nawet w zartach bo to nie na miejscu kazdy moze tez złośliwie odpowiadac dla mnie nie ma znaczenia kto ile ma koni i jaki moment obrotowy w swoim aucie ważne jest to ze spotkania są właśnie dzięki marce auta dzięki Audi i wszystkim tu obecnym jest ten klub inaczej by go nie było i tyle . Pozdro
powiem Ci dosadnie
to Ty masz się do nas dostosować , a nie my do Ciebie
jak Ci nie pasuje godzina to Twój problem jak Ci nie pasuje nazwa tematu to Twój problem miejsce spotkań Twój problem.
nie dość że się spóźniłeś to jeszce marudzisz i masz jakieś ale do nas że nie poczekaliśmy moim zdaniem właśnie TO jest nie na miejscu!!!!