MiKev napisał(a):
Niestety panowie ja zamiast zajmowac sie organizacja spota to musze zap....alac na szybe do auta oraz na wyjazd do polski. nie mialem czasu zeby sie wybrac nad to jeziorko i sprawdzic czy woda nie wylala czy jak. Szczerze to nie myslalem ze niedziela bedzie taka ladna, myslalem ze nas deszcz zaleje.
Z mila checia wybiore sie na spota ale dopiero po przyjezdzie z polski, teraz to musze myslec zeby ta szybe wstawic a nie jechac z folia, zakupy, przeglad auta przed trasa i wiele innych spraw. Jutro niestety jest moj ostatni dzien wolny od pracy na autobusach az do wyjazdu do polski, no jeszcze 27 mam urlop ale to sie nie liczy bo musze jechac do londynu po paszport dla dziecka.
Jak co to mozemy sie spotkac w ladynie na jakas kawe czy cus, tak jak ostatnio z Route i pogadac.
Ps. qrwa znowu zaczelo padac.
Ps2. przepraszam wszystkich za zaoferowanie sie i niedopelnienie obowiazkow.
MiKev,daj pokoj,przeca nie o Tobie tu toking

,wiemy,ze jedziesz i za...dulasz,itp.Spox,tylko daj gonga,kiedy jestes back.I nie przepraszaj,bo nie masz za co.A jak bedziesz w Londku,to daj gonga.Znowu wyskoczymy na zdrowe zarcie do Renata Beger Kinga

......ale sie kuna rozpisalem

...no ale ja nie musze mykac,nic to,jakby co to kom,i wiadomo
p.s.
jeszcze jeden taki grill u Latarnika z Etronic`em,to bede wiekszy od Ciebie Eli...chociaz nie wiem,czy to mozliwe

....