piotr napisał(a):
No niestety jak to bywa ze spotami frekwencja była średnia, ci co krzyczeli najgłośniej i umawiali się na ten jeden, jedyny spot w oxford nie dojechali mimo wielkich zapowiedzi....nawet nie dali znac że nas mają zamiar olać..... ale rozumiemy, BMW i grillowanie to podstawa ponad wszytsko

a moze tak troche przesadzasz,co?Po pierwsze,to w zeszlym tygodniu do piatku przepracowalem 75 godzin,w piatek poszedlem na noc do pracy i wrocilem o 4ej nad ranem.Wstalem o 7 rano i pojechalem za Liverpool odebrac interior do auta-zrobilem lacznie 500 mil,w korkach spedzilem 2,5 godziny.Lacznie 12 godzin w aucie.Chcialem byc na spocie,ale nie mialem sily fizycznie

.Wiec nie wyjezdzaj mi tu z dziwnymi zalami,bo ani nie masz racji,ani mnie nie znasz.A tak miedzy nami,to na ilu spotach w UK byles?Moze rusz wlasne dupsko na jakis spot,a potem mozesz krytykowac innych

.Nie bylem na spocie,bo nie bylem,i nikt sie nie zesral z tego powodu.Fpisdooo,widze,ze zaczyna sie robic klimat taki jak w PL

.Jak tak dalej bedzie sie krecic,to chrzanie takie klimaty,i na zadne spoty sie nie bede wybieral

.Raz Route sie nie pokazal na spocie,i jest rozpierducha-20 innych gosci tez nie bylo,ale przyssac sie trzeba do mnie

.Normalnie kuzwa,poscik miesiaca-napisz nastepny w tym samym stylu,to moze Pulitzera zdobedziesz
p.s.
na marginesie-grill to byl spontan i bardzo udany,a co do BMW,cuz,i ty mozesz sobie kupic X5,jak tak ci imponuja.To co,kiedy montujemy spota panowie?