Route 66 napisał(a):
Slawek,moje relacji z innymi nie powinny cie obchodzic,wiec nie rob avant* bo niczemu dobremu to nie sluzy.Skoro uwazasz,ze kogos obrazam,to nie odpowiadaj na moje posty i bedzie ok.Nie maz poczucia humoru-to tez moge z tym zyc.A co do cacka za 500,to skoro tyle dales za swoje to teraz nie placz ze ci sie psuje ciagle.A jak chcesz Coupe to do 500 doloz 1500 i wtedy kupisz w przyzwoitym stanie.Najpierw sprawdz ceny,a potem pisz glupoty.Bo twoich komentow inaczej nie mozna nazwac.I to nie ja tu jestem zalosny-zajmij sie lepiej swoja strychnina,niz masz kogos draznic swoimi wypocinami,gowniarzu,bo troche za malo mnie znasz,aby mnie oceniac oraz za mlody zeby skakac.Temat uwazam za skonczony.
p.s.2
sorki za OT

Maciek jakos nie przeczytalem w poscie Slawka zeby ciebie obrazal. nie kazdy ma humor taki jak ty i nie kazdy jest tolerancyjny taki jak Marek. Ja nie mam nic do ciebie ale nie lubie jak sie kogos nazywa gowniarzem bo to ze ktos jest mlodszy nie znaczy ze gorszy albo ma mniejsza wiedze/zasoby/mozliwosci a ty juz ktorys raz dajesz do zrozumienia ze jestes starszy i nie wiem w jakim celu to robisz.
Slawek nie moge pojac, Marek sie nie czepia a ty to robisz, jezeli marek to toleruje to uwazam ze jest OK i nie widze powodu wtracania sie.
Wasze klutnie zalatwiajcie sobie przez PW albo telefonicznie/SMS bo nie widze sensu zeby kazdy uzytkownik tego forum musial to czytac i mam nadzieje ze sie zgodza ze mna. Trzeba jakiegos wiekszego spota zorganizowac bo wam zaczyna odbijac
mam nadzieje ze sie nie obrazicie ale to jest moje zdanie.
Nie wyladowujcie swoich zlosci na sobie proponuje jakis worek treningowy.
Ps. chwale sie

nie pale juz 7 tygodni