Maridk napisał(a):
Samo spadnie.... w dół.....
ps. Przegapiłeś okazję....
A moze nie...? Chetnie bym dospisal moje dzisiejsze zmagania w tym temacie jesli MOD pozwoli.
A wiec udalo mi sie zakupic ta skorę ktora pokazywal kiedys kol Miki ale juz za lepsze pieniadze bo 1300zl za komplet. Brakuje tylko przednich raczek, mialy byc w tej cenie ale jak pojechalem na miejsce drugi wlasciciel stwierdzil ze jednak nie mialy no i wzialem co dawali bo szkoda drogi bylo
I teraz tak dla kogos w celach informacyjnych jakby kiedys szukal podziele sie tym co mnie sie przytrafilo poczas przekladania.:
1. na pewno tapicerka od avanta (teraz juz wiem ze od avanta) nie pasuje do sedana. Chodzi konkretrnie o tylna kanape, oparcia sa nizsze, prowadnice inne, dolna czesc jest mocowana na zawiasach i trzeba bedzie porzeżbic zeby to spasowac. Przod bez zastrzezen troche roboty i jest super.
2. Boczki tylnych drzwi - nowsze -tzw parapety bez rzezby tez nie da sie wlozyc tzn klamka od wewnatrz jest nizej i nie miesci sie przelacznik z kostka, zaznaczam ze z tylu mialem orginalnie elektryke. Jutro powalcze z boschem i zobaczymy.
3.Przednich jeszcze nie zakladalem bo nie mam raczek ale juz sie boje
A na koniec pytanko czy ktos wie jak podlaczyc ogrzewanie do foteli? Potecjometry juz mam tylko nie wiem jak to spasowac bo w fotelach sa kostki z szescioma przewodami kazda. Po co ich tyle

. Tylko blagam nie piszcie tak jak Hans zeby zajrzec do schematu bo ja albo mam schematy dla ubogich

albo jestem downem chociaz w elektroniku calkiem niezle mi szlo
Jakby ktos mial cos o tych siedzeniach to niech cos dopisze.

ufff!!!!! ale sie napisalem, jak nigdy na tym forum (chyba)