elmlody napisał(a):
Pozdro for all...ale Mnie zaraz niektórzy zaczną objeżdżać ... heh
Nikt Cię nie będzie objeżdżał, tak właśnie myślałem, że w obronie szczuraza jak ktoś stanie, to tylko Ty.
Piotrek znamy się nie od dziś. Przeczytaj posty innych, Pawła, duży wywód Sprintera... to nie chodzi, że ktoś każe innym coś organizować.
Chodzi o biadolenie, że nic się nie dzieje mimo, że dana osoba deklaruje się jako cotygodniowy bywalec.
elmlody napisał(a):
Co do ruszenia tyłka, to uważam że Szczuraz ma rację... Mi się osobiście nie chcę, znam kilku którym się też nie chce... no może czasem z nudów podjadą
I ja bym popatrzył najpierw na atmosferę zamkniętych grup itp. , które po moim ostatnim wspólnym spocie łatwo było zauważyć... między innymi Ty tworzyłeś największą.. ;/ smutne ale prawdziwe...
...kiedyś nie było grup, wszyscy stali razem....
Nie zarzucaj mi, że tworzyłem jakąś grupe na spocie, znaczy że co, spędzałem ludzi na drugi koniec placu czy co? Zawsze chętnie rozmawiam z każdym, z kim mogę nawiązać temat, zawsze też staram się w miare moich możliwości coś doradzić w kwestiach, w których mam jakieś pojęcie. Jak mi brakuje roczników, oznaczeń to wołam Kora do pomocy

Mam nadzieje, że jesteś jedyny (no teraz poza szczurazem:)) który uważa, że na spocie z Tobą dziele towarzystwo.
Ja nawet przy okazji wyjścia na wesołe miasteczko przy grumwaldzie skrobałem tutaj info, do kogo miałem kom, wysyłałem sms-y. Niejednokrotnie też do Ciebie Piotrek.
Tutaj napewno wychodzi moje zaniedbanie ze stworzoną kiedyś przeze mnie lokalną listą ASSISTANCE. Pewnie wielu już jej nie ma, a wielu o niej nie wie. Jest to dobry czas, żeby pomyśleć nad solidna aktualizacją.
elmlody napisał(a):
... i nie wiem czym Ci Szczuraz zalazł za skórę...ale co do uatrakcyjnienia klubu,to co>> ma Ci piwo przywieźć?? , a ponadto po raz kolejny zaczynasz dzielić ludzi , po co?? Może najpierw popatrz na siebie...
Tym samym o czym tu napisali inni, napewno bardziej szanowani ode mnie - swoim biadoleniem tu i w temacie Buby.
Tu potrzebny był bodziec, dzięki temu wpadniesz w niedziele na kiełabase

. Na końcu wypocin w strone szczuraza zapytałem co sądzi o pożegnianiu lata w niedziele...
Zobacz jaki odzew, ile ludzi czekało na takie hasło. Wyciągnij pozytywy.
elmlody napisał(a):
Może jestem mało obiektywny, bo dawno Mnie nie było na żadnych spotach, ale warto czasem napisać coś od siebie...
Dobrze dobrze, znaczy że czasem tu zaglądasz.
Jeszcze słowo co do `ścigania`. Jest wątek `kille. Trzeba rozróżnić ustawki, ściganie się po mieście od spotkania kogoś przypadkowego na jednorazowy start. Raz w życiu byłem na LG i stwierdziłem, że poprostu mnie to nie kręci. Co do porówniania naszych aut, skoro dzieli je przepaść... gdyby były to chociaż odrobine zbliżone osiągi... dokladnie to Ci mówiłem wtedy, a sprzedałeś to szczuarazowi całkiem wypaczone.
Teraz niedzielne `POŻEGNANIE LATA`
Proponuje spotkanie pod MM koło 14-15. Co WY na to? Zanim wszyscy się zjadą, tam się rozłożymy to będzie 16, a po 2-3godź już siwucha. Czekam na info
EDIT: Bear kąt zostaw jak jest, sam ustawiam 80-90 jednostek.