Arecki napisał(a):
GrzesB chyba po to jest to forum zeby kazdy mogl sie wypowiedziec o tym jak sobie radzil z takimi problemami.
Czy ja komuś zabraniam? Krzyczę tylko jak ktoś nieprawdę sieje!
Arecki napisał(a):
Ja akurat sciagalem pasek bo wydawalo mi sie ze bez zsuniecia nie jestem w stanie go wyjac zreszta w oryginalnej dokumentacji od A4 jest krok po kroku opisane i pierwsze co trzeba to zdemontowac rozrzad.
Trzeba czytać forum i używać szukajki - nie będziesz miał takich problemów
Arecki napisał(a):
To ze potrafiles to zrobic w taki sposob to ok ale nie znaczy ze musisz z kims JECHAC na forum enduro potrafil napisac swoja opine bez zbednych komentazy.
Nie jadę po Tobie ani troszkę. Piszę tylko, że wprowadzasz zamęt. Jak ktoś przeczyta w Twoim zdaniu, że trzeba rozpinać rozrząd, później gdzieś indziej dowie się, że jednak nie trzeba to będzie miał mętlik w głowie...
Arecki napisał(a):
A ty oczywiscie jestes najmondrzejszy
To już wiele wyjaśnia... choć ja tak nie uważam...
Arecki napisał(a):
to moze niech wszyscy mniej kumaci przestana sie wypowiadac i niech czekaja az ty napiszesz albo najlepiej
Mam lepszy pomysł - zamiast pisać głupoty niech sobie użyją szukajki albo forum FAQ - nie będzie takich zbędnych dyskusji.
Arecki napisał(a):
wprowadz zakaz wypowiadania sie na forum. Jechac tak mozesz ze swoimi koleszkami i jak narazie to ty wielki moderatorze robisz sie denerwujacy.

Skoro piszesz do mnie PW w tej sprawie to po kiego grzyba jeszcze dodatkowo walisz na fourm? Chcesz jakąś zadymę zrobić czy jak?? Nie łapię takich ludzi...