Maroonio napisał(a):
Cytuj:
a co do naginania regulaminu to chyba kpiny se robisz skoro Ci się nie chce czytac kilku ostatnich stron to sory tutaj leni jakoś nie trawimy
po za tym to był normalny spot a że w postaci grila to inna para kaloszy
A kto ten regulamin ustanowił i w którym wieku p.n.e.?? Może warto pomyśleć nad usprawnieniami bo wiesz z takim podejściem jak Twoje ludzie dalej by z małpami po drzewach skakali
Cytuj:
tak jest wszystko w jednym i wiadomo że Warszawskie spoty są tutaj a nie szukasz po całym forum spoty zloty
Spot (ważniejszy niż co środowy) np rozpoczęcie sezonu, czy zakończenie lub zlot mógłby mieć osobny wątek dotyczący tylko tego wydarzenia a tak wszystko jest w jednym kotle i trzeba czytac jak szamałeś pizze w knajpie i przez przypadek trafiasz na info o spocie czy zlocie a co do szukania po całym forum spoty i zloty to hmmm leniuchów ponoć nie trawicie....
Cytuj:
po za tym my się dobrze bawimy w takim gronie jaki jest a jak chce ktoś dołączyc to jest raczej jego interes i do niego należy pierwszy krok przecież nie bedziemy zatrzymywać każdego kierowcę audi i zapraszać do siebie !!!
Może wogóle taka osoba powinna trzy fazowy test czy może wogóle dołączyć....wiesz średnio mi się chciało zatrzymywać jak wszystc mieli takie miny

to nie był spot ważniejszy niż cośrodowy to była zwykła środa tylko wcześniej się zaczeła i był gril
równiedobrze moglibyśmy zakładać nowy topic za każdym razem jak idziemy do innej knajpki

bezsens
jak było otwarcie sezonu to był osobny wątek i pare osób tam zawitało i jakoś znalazło kontakt do nas i znalazło nas więc ja nie widze problemu a że Tobie się nie chce czytać to inna sprawa
słuchaj już Ci pisałem chcesz sie do nas dołączyć prosze bardzo a jak nie to Twoja wola my Cię siłą ściągać czy odpychać nie bedziemy
co do Twojego podejścia do regulaminu poprostu LOL
to wszystko z mojej strony i więcej nie chce mi się z Toba dyskutować na ten temat
chcesz przyjeżdżasz nie chcesz nie przyjeżdżasz proste!!