bartpol napisał(a):
Nie - po prostu dyskutujemy we dwóch , a ja bym chetnie zdanie kogoś innego poznał ! Twoje juz znam mnie nie przekonuje! ot co bo to tak jak bym zapytał dlaczego wlasnie esso - bo producent tak podaje ? ha ha ha podaje też by nie wymieniac ... ale oki
Faktycznie ta nasza wymian pogladów jest chyba bez większego sensu
Ty masz swoje zdanie, że wiesz lepiej a jednocześnie chcesz aby ktoś Cię przekonał, że się mylisz
Taki masochizm jakiś myslowy czy co ?
Albo odwrotnie, może wręcz sadyzm, lubisz się znęcać nad wypowiedziami innych, cokolwiek ktoś inny napisze to Ty mu na to , że Cie to nie przekonuje ! A jak, niech cierpi, że mu nie uległeś
Rozróżnij proszę producenta skrzyni (ZF) który w DTR- ce pisze, że Esso i producenta auta (Audi) który nie ma wymiany oleju w spisie czynności serwisowych. To sa 2 różne firmy! Ja pisząc "producent skrzyni" miałem na myśli producenta skrzyni. Nie wiem jakie jest zdanie ZF nt wymiany, ale moim zdaniem nowy świeży olej Esso może byc tylko lepszy od starego oleju Esso
Weż też może na tzw. Chłopski rozum, czy jakikolwiek serwis daje na swoją naprawę, olej itp gwarancję równie długą jak producent auta przy jego sprzedaży ? Chyba nie.
Aleee, wiem, wiem : nie przekonałem Cię
Przecież niemozliwym jest abym Ci udowodnił, że na Esso skrzynia przejedzie 250 000 km a na Castrolu tylko 249 999 km. W drugą stronę też tak samo, czego więc oczekujesz ? Jakiejś informacji absolutnej, boskiej czy co ?
Powtarzam jeszcze raz, jeżeli masz jak twierdzisz swoje zdanie, upierasz się przy nim, jestes do czegoś przekonany to tak zrób.
Jezeli jesteś osoba dorosła to należy zakładać, że wiesz co robisz. I już !