więc wreszcie może troche rzeczy wytłumaczę..
Po pierwsze artykuł miał być w dziale tuning a nie Audio...
Po drugie zdjęcia przedtawione w artykule to najgorsza amatorka jaką w życiu widziałem, nie wiadomo co gdzie jest... no po prostu kaszana....a najlpesze jest to że byłem na sesji i widzialem naprawde dobre i super zdjęcia, tylko CZEMU ONE NIE ZOSTAŁY UMIESZCZONE!!?? SIET!!
Po trzecie jest mi wstyd za ten artykuł, dlatego wogole sie o nim nie rozpisuje...
Po czwarte, dopiero dzisiaj dostalem maila z niemieckiega pisma Audi Scene o chęciu współpracy i zrobienia mega artykułu pod warunkiem, że do nich przyjade........ ;( ;( ;( żałuje i to kolosalnie..uwierzcie mi.. i szczerze powiem łeska mi ciągle nie zastyga w oczach z racji silnego sentymentu do mojej kochanej B4.....
Po piąte redaktor który robił zdjęcia i artykuł nie odpowiada na żadne maile ani nie odbiera telefonu... Ma pecha że jest z Wrocławia i niedlugo bede miał jego adres... a póżniej tylko będzie widział ciemność ... slyszał bedzie jedynie echo wyjącej karetki w której bedzie lezał... a jak sie ocknie w szpitalu i spojrzy w lustro zda sobie sprawe jak bardzo Ktoś

zkapiszonował mu ryja, i że wiecej nie popełni tego błedu....
To tyle ode mnie rodacy...
przykro mi że to tak wyszło.......