maciekmpl napisał(a):
Wiolka napisał(a):
Ja spędziałam piękne wakacje, dodatkowo byłam w Izraelu i jak widać jestem cała i zdrowa. To co pokazują w tv to lekka przesada. Tam ludzie zyją normalnie, a tam gdzie się leją to tego nie widać. To są oddzielone po 30 km miejsca i normalny mieszkaniec nie ma do tego dostępu. Izrael jest przepieknym państwem. Bardzo ciekawa kultura i miejsca.
A jak wspominasz procedury bezpieczeństwa na izraelskich lotniskach? Ważenie dezodorantów? Rewizje, przesłuchania przez agentów Mossadu? Pewnie też wspaniale, w końcu mają najbezpieczniejsze linie lotnicze na świecie.
Wiolka napisał(a):
Egipt.....niezapomniane wrażenia.... takie wrażenia, że chce się człowiekowi
wrócić w te piękne miejsca.
Nie wątpię

Tyle tylko, że to co widziałaś, to ani prawdziwy Egipt, ani prawdziwy Izrael.
M
Pewnie nie byleś tam i nie wiesz jak to jest. Jesli chodzi o lotnisko w Izraelu to przy wjezdzie zadali pytanie co tutaj robie i w jakim celu przylecialam...nie bylo zadnej rewizji ani bagazu ani mnie. Jesli chodzi o wyjazd to sprawdzili bagaz, ale smieszne jest to co piszesz, ze jakies wazenie dezedorantow,byli bardzo grzeczni i mili. Tam sie normalnie traktuje czlowieka.
Izrael jest malutkim panstwem i zwiedzilam cale panstwo, poniewaz przez 2 tyg mozna sporo zobaczyc. Widzialam prawdziwy Izrael, takze nie mow,ze malo widzialam. Widzialam, to co chcialam zobaczyc
pozdrawiam
ps. uwazam, ze nie jedno lotnisko powinno brac przyklad z izraelskiego panstwa....Nasi Panowie wiele by sie nauczyli od nich