Dzięki chłopaki za słowa uznania, jak rownież krytyki (bo ona jest najbardziej konstruktywna).
Blacha wyszła jaka wyszła. Nie miałem wiele do gadania, bo tylko w jednym miejscu w ogole chcieli tłoczyć. Chciałem grubsze literki i rzeczywiście są troszkę a cienkie, ale lepsze niż te pogniecione, lub wystające 15cm oryginały.
Dlatego zdecydowałem się na takie...
Ogolnie robię silne rozeznanie po urzędach jak się sprawa ma odnośnie legalnego rozmiaru US, ale na razie cienko...
Co do kontroli, to wożę ze sobą oryginał i długie śruby (w razie "W"), więc jakby co to przy nich zmienię i looz
Nie chciałem kaszanić ze zmianą miejsca, ani żadnymi innymi patentami, bo to wszystko półśrodki (ta blacha też, ale najbliższa oryginałowi

), więc jest jak widzicie...
Blenda EU ma swój nieodparty urok, ale mnie się opatrzyła i chciałem coś zmienić... Jakby co mam ją w garażu więc mogępodmienić w każdej chwili
Ale na razie zostaje tak, bo jest po prostu inaczej niż wszystkie (albo zdecydowana większość) V8 w naszym pięknym kraju
sebolec napisał(a):
Jest OK, ale tablica szkaradna.

Efekt w V8 jest zdecydowanie mniej spektakularny niż podobnej przeróbki w B4.

Prawda, ale w B4 lampy mają ładniejszy kształti w ogole lepiej to wygląda, ale zazwyczaj wystaje oryginalna tablica i to dopiero szkarada...
Ale tablica piękna nie jest