Cytuj:
.Wolalbym bmke bo jest wygodniejsza wiecej jest w niej miejsca a B4 to ciasne pudelko
Kolego Szwagier Ty chyba nigdy nie siedziałeś w E36 albo w B4.
W B4 jest o wiele więcej miejsca niż w E36 z przodu i z tyłu. Z przodu masz skrzynie między nogami kierowcy i pasażera, a z tyłu za fotelem kierowcy, jeśli ten jest wysoki, i zwinduje fotel na sam dół nie wsadzisz stóp pod fotel, tylko musisz ułożyć je w poprzek. Dlatego właśnie nie lubię jeździć jako pasażer tylnej kanapy w E36. Ja mam wzrostu 1,8 m i lubię jeździć rozłożony za kierownicą i w mojej B4 możesz siąść za mną spokojnie, a jak wsiąde do ojca E36 to z przodu jest o wiele mniej miejsca dla kierowcy, a z tyłu to tak jak pisałem z tymi stopami.
Maryan 2 lata temu miałem taki sam problem jak Ty. Jeśli dziś miałbym kupować autko, kupiłbym B4. Nie piszę tego dlatego, że nie lubię BMW, bo E36 podoba mi się(pozdro dla Basketa

), ale mam za sobą 2 lata bezproblemowego jeżdżenia i przebieg 230 tys.
Ojciec też już jeździ 2 lata E36 318 TDS, ale nie miał tak kolorowo. A przebieg BMW 160 tys.
BMW robi dobre benzynówki i tak jak Basket napisał, dobre diesle zaczęły się od 2.0 D.
Pozdrawiam
Mialem E36 325 IS i B4 ,buma jest duzo lepsza niz B4 ,moze twoja byla walona z dziesiec razy w dupe jak i przod i teraz ma wymiary malucha to sie niedziwie ze masz taki problem a ja mam 2 metry wzrostu i gustuje tylko w duzych wozach w tych malych sie zle czuje i tak wlasnie bylo w B4 jak i B3.