byłem
hmmm facet młody mało kumaty jeśli chodzi o Audi
auto grafitowe w kombi
dobra do rzeczy
na pierwszy ogień poszedł przód auta
spasowanie maski pozostawia troszkędo życzenia

pierdoła kwestia regulacji z prawej strony odstaje w stosunku do lewej i przez to trzeba z troszkę wyższej wysokości klapnąc maskę , bo nawet potem ręką nie można docisnąć <tak> opony letnie ostatni sezon bieżnik jest ale są one 5 letnie i widać ślady drobnych pęknięć .

klocki przód do wymiany za jakiś czas

tarcze przód razem z klockami mają już spory rant i nawet nie sądzę by się to mogło dać ztoczyć

maglownica do wymiany lub regeneracji cieknie z niej i żyga po całej skrzyni jest uszkodzona osłona magla od strony pasażera, minimum płynu w zbiorniczku

uszczelka pod deklem z prawej strony do wymiany bo mocno się poci

nie wiem co to jest ale zaraz za deklami od strony grodzi jest dosyć duży metalowy element gdzie też jest trochę syfu olejowego

coś cieknie z przodu nie wiem co to jest bo nie mogłem zajrzeć od spodu (osłona) i brak podnośnika lecz nie wydaje mi się to groźne , bardzo możliwe że to reszta płynu z magla

wąż od klimy też w jednym miejscu zażygany olejem

zderzak przód troszkęźle pomalowany i był zahaczony przodem , w miejscu gdzi ełączy się z osłoną i jest tak zwany hokej to widać lekkie rozdarcie (niegroźne)

prawy bok napewno był malowany nie wiem jak bardzo ale wyglada ładnie po za jednym elementem pod lusterkiem jest troszkę zmatowione

fotel kierowcy nie grzeje przynajmniej siedzisko

fotel kierowcy ma rozerwanie na boczku (klasyczne od wsiadania i wysiadania) ale przy przebiegu 312 tysi (raczej oryginalny , wnioskuje z oględzin)

jest jakieś zamieszanie z papierami tj kolo jeszcze tego nie przerejstrował

a ma auto od 3 lat , kwituje to że ma za dużo samochodów i US by się przyczepił do niego trzeba by to dokładnie zbadać co i jak

ryski od wycieraczki na przedniej szybie

troszkę brudnawy bagażnik

podłokietnik z allegro

jakieś węże podciśnieniowe są lekko poprzecierane (sama zewnętrzna powłoka)
na plus
wyposażenie naprawdę fajne
WEBASTO nie sprawdzany
TEMPOMAT sprawny
KLIMA sprawna
skrzynia automatyczna ładnie zmienia biegi, nie szarpie , jest kick down
ładni e przyśpiesza jak na ACK w automacie quattro i avancie
szyby działają , szyber też
lewa strona zdrowa silnik pracuje równiutko w środku czysto i wyglada na zadbane .
generalnie jest warte przyjechania i obejrzenia ps podjedź gdzieś na kanał , bo ja nie miałem okazji
PS 2 nie miałem lapka ze sobą by sprawdzić błędy
generalnie auto bardzo fajne ps zapomniałem dopisać o tym rozrządzie
pasek jest gates'a rolki SKF i IMSa IMTA (jakoś tak nie pamiętam zielone logo litery pisane w formie krzyża ) pompa be zopakowania , uszczelka pod pompe i jeszce jakieś uszczelniacze.
tak na dobrą sprawe tylko wyjaśnić kwestię rejstracji i będzie git
pozdro