"adamusek"
Że rozrzut między modelami spory to wiem

Ale właśnie jeszcze nie wiem konkretnie

Co do Twojego spalania uważam za bardzo rozsądne (jak dla mnie idealne) tym bardziej że piszesz że nie wziął więcej jak 15kg
Wspomniałeś o ON... Też chyba wolałbym Dieselka ale tylko 2,0l albo 2,4l. Słyszałem że jak się trafi dobrego 2,5TDi to ma się spokój i się odwdzięcza ale jak się trafi zły egzemplarz to wydatki się nie kończą! Sama reguła że 2,5TDi dużo frajdy i zabawy a w razie czego dużo kłopotów

Oczywiście wolałbym C4 ale jeśli kupić mam paździerza to wole C3 w igła stanie:P Ale jeszcze to rozważe
"rodzynek"
Może masz rację i w sumie mnie też przekonuje ten 2,0l w B3 ale nie jestem do końca pewien czy czasami buda nie będzie za mała

Ale zobaczymy...
"lucas3512"
Kurcze jeśli kupiłbym 200 2,2t i pałiła by 15kg LPG to byłbym chyba jednym ze szczęśliwszych ludzi na świecie

Ale poważnie takie spalanie jest moim zdaniem b. dobre! Rozważe na poważnie zakup 2,2t 200 oczywiście:) Pozdro.
"hubos21"
Takie >15kg LPG moim zdaniem dobry wynik i daje do myślenia że warto auto z takim motorkiem zakupić:)
"arthurr"
Po pierwsze zaznaczę tylko że jeszcze nie wiem czy kupię z inst. gazową

Zastanawiam się jeszcze czy nie pojade na poszukiwania do Niemiec, Francji! Mam akurat taką możliwość ze znajomymi się zabierać (oni najczęściej co tydzień jadą po fury) no i z tamtąd oczywiście bez LPG i u nas sobie założe

Albo tak jak piszesz może trafię fajnego Diesel-ka. Pozdro.
"ZiPi"
Jeżdże po mieście i załatwiam różne sprawy

Przeważnie sam ale często też z narzeczoną, czasami z rodzinką, czasami ze znajomymi

Czyli różnie... A z racji tego że moje miasto w 40minut przejeżdżałem rowerem (zjazdówką = czyli i tak długo) moje trasy są krótkie

Dlatego sam nie wiem dokłądnie co kupię:P Spalanie które Ty podajesz >25kg LPG to już nie zabawa hehe Ale się zobaczy...
Póki co wielkie dzięki wszystkim... Wasze opinie pozwalają mi zarysować sobie obraz i poglądy na samochody które mnie interesują.
A czy orientuje się ktoś ile spalają 100 C3 z silnikiem Diesla 2,4l ?? Jeśli ktoś wie to proszę o jakieś przykłady

Pozdro