Czesc !
Szukasz alternatywy dla Allegro ??
Moze Ci sie przydadza te informacje.
Raz na jakis czas umieszczam przedmioty do sprzedazy - tym razem chciałbym to zrobic na innym portalu, ktory nie prowadzi oplat za wystawianie, i ktory pobiera nizsze oplaty za sprzedane przedmioty. Czyli przy okazji zapraszam do rejestracji, pamietaj, ze wystawianie przedmiotow nic nie kosztuje, a znajduje sie tam kilka calkiem przyjemnych opcji do obslugi - zwlaszcza dla sprzedajacych. A wiec nic nie tracisz na wystawieniu przedmiotu - a moze ktos cos kupi.
Jesli sie zdecydujesz na zalogowanie w tym portalu, zrob to prosze wpisujac mnie jako rekomendującego (ATAMAN):
Otrzymam przez to kilka korzysci, po prostu przez jakis czas sprzedawanie przedmiotow wyjdzie mi za darmo, wiec przy okazji moge wystawiac przedmioty taniej - a dlaczego ma zyskiwac portal, jak moze ktos inny, na przyklad ja oraz kupujacy

Oczywiscie dzieki kolejnym uzytkownikom mozna rozruszac ten portal - na razie, mnie osobiscie, sie on bardzo podoba, administracja odpisuje bardzo szybko i sprawnie i co najwazniejsze nie automatycznymi mailami, tylko milym tonem i udzielajac rzeczowych odpowiedzi.
http://www.aukcje24.pl/Pozdrawiam, Marek.
NIE PAKUJCIE SIĘ W G....
Znam doskonale ten serwis oraz ludzi tam pracujących (osobiście). Powiem krótko - nie pakujcie się w gó....no. Możecie się kiedyś zdziwić gdy Wam znikną pieniądze z konta w tym serwisie.
Serwis powstał jako alternatywa dla Allegro, ale stał się narzędziem do przekrętów.