jakub33 napisał(a):
Zydu ja przeglądając ogłoszenia z np. niemiec nidy nie znalazłem porządnego D2 z np 2000r poniżej 9-10tyś euro plus opłaty itd to wyjdzie grubo ponad 40tyś zł ,a ty mówisz o D3 za 30 -35tyś

to te które w przepaść spadły

, takie z przed liftu to chyba za darmo oddają

.Chyba za dużo czytasz pism fantastyczno-naukowych

nie masz możliwości sprawdzenia tych ofert. Nie są ogólnie dostępne. Apropo D2 jakieś dwa lata temu siostra pogoniła 2001 czy 2002 nie pamietam juz s-line 4.2 gaz za 8,6tys za 35tyś nie była nigdy nawet zadrapana, nawet sa gdzieś moję fotki i opis jak oddykałem klime. Wiec nawet w polsce kupisz taniej niż te twoje grubo ponad 40tyś
Mam do sprzedania jeszcze części od tych A8, A6 i Q7 ktore zostały kupione za grosze i przerobione na po lift żeby je szybko sprzedać. Przykłądowe ceny na gotowo :
a6 3.2 mająca 8 miesiecy przejechane 8tyś mil zakup nowych lamp ( jedna mam do sprzedania w dalszym ciągu ), grila i zderzaka - na gotowo z ubezpieczniem 64tyś zł
a8 Long - zakup nowych tylnich lamp i jakiegoś slizgu zderzaka plus robota, na gotowo już ubezpieczona i zarejestrowana 38tyś zł
q7 2008 rok przejechane 27tys mił ( koszt takiej w salonie 360tyś ) koszt na gotowo łacznie z zakupem 4 nowych opon zimowych i ubezpiecznia 93tyś
a8mek bylo 4 fakt ta w longu to byl naprawde fart
plus jak kupisz odemnie auto za 100tyś powiem Ci jak wrzucić w koszty 150tyś wszystko 100% legal
nie wierzysz zapraszam jest do pogonienia a4 2008 rok biała

, a8 2005 na 20" chromach, nastepna 2005 jest już w drodze