No właśnie to ciemny grafit wpadający w granat tak jak by....jak wyda taki pas 56cm na 16cm to pakuj i wysyłaj, resztę na PW dogadamy

Przy okazji zabezpieczenia innego samochodu, zamalowałem na grubo ranty błotników baranem. Rdza tu szybko nie wejdzie

Umówiony jestem na polerkę rantów w felgach koleś trochę nie czasowy, więc w międzyczasie przygotowałem alu pod podkład.

Zawiasa zmieniona we wtorek ruszamy na ostro z robotą, bo na święta trzeba wyjechać

Cały czas param się z beeemkami E46 . wszystko powyżej 2,0 urywa tylna zawieche, i musze poprawiać "siłę marki" ...rozeszła się fama że ktoś to ogarnia na malinowo, i szkoda chłopakom nie zrobić, więc robota stoi, ale dzisiaj siadłem w "nikusia" i zawiozłem oparcie do scerowania....znalazłem u tapicera pod ladą ścinek na łatę,kuurtfa a ja po ludziach stare szmaty biadole

Przywiozłem prawilną klapę, ze słusznym napisem, czajnik pod spód żeby sprawdzić wszystkie prążki ogrzewania...bo jak wiadomo to wóz na handel wszystkie musza grzać.....okazało się ok

I jak każdy posiadacz audi z tamtych lat , zaborykałem się z problemem puchnącej maski z boku. Powodem są odpływu które są za wysoko. Wystarczy zdemontować maskę i wbić dziobak/dornik /gwóźdź z tyłu żeby woda odpływała (to do tych co jeszcze nie mają burchli), ja odfelcowałem blachę i zabezpieczę, potem zaprasuje na mastykę.....w sumie element wymienny więc zawsze można kupić następną i psiknąć.