Okolice Rzeszowa.Myślę, że warto- choćby/przede wszystkim przez to , że nigdy się nie zawiodłem.
KTJ, Rzeszów-Słocina, ul. Św.Rocha 175. tel: 509 334 513Prostowanie felg, serwis ogumienia samochodowego i motocyklowego, sprzedaż opon.
Wysoka jakość wszelkich usług - prostowali kilka moich felg,montowali i wyważali kilka kompletów kół ( włączając w to montaż na świeżo polerowanych felgach). Od 2006 nigdy nie zanotowałem poprawek,błędów czy wtop - zawsze w 100 % dobrze naprawione/wyważone - zwiedziłem kilka serwisów ogumienia w okolicy i w poprzednich przypadkach nie było to takie oczywiste.
Wzorowy kontakt,fachowe doradztwo i wiedza oraz uczciwe ceny. Szczerze polecam.
Mutlimoto - Rzeszów, ul Handlowa 4.http://www.multimoto.com.pl/stacja/index.htmlStacja kontroli pojazdów.
Po kilku ,,testach'' , szukając miejsca, gdzie ktoś konkretnie sprawdzi zawieszenie i ustawi geometrię trafiłem do Multimoto.
Od około 2007 kilkanaście razy korzystałem z ich serwisu. Bardzo dobra jakość usługi - nigdy nie wróciłem na tzw. poprawki, auto zawsze jechało prosto i prowadziło się stabilnie. Panowie znają się na rzeczy: nie był tajemnicą dla nich regulowany tył w E34 M5, nie wystraszyło ich również Audi B3 quattro
.
Również szczerze polecam.