Blt napisał(a):
Jest na fujbukach taka grupa C3 i admin tej grupy, forumowicz AKP [mało lubiany z wieloma zamkniętymi (chyba 3 pod rząd) wątkami w Teraz My] poleca to auto, ponoć gotówka zainwestowana itp.
Średnio mi się chce w to wierzyć, jak dla mnie warte może z 6k
W tamtych okolicach a szczególnie Krasnystaw przewinęło się, zakończyło żywot wiele wiele 100, 200 w tym jedna moja ulubiona 220V sedan bordowy, beżowe wnętrze w skórze, z LPG z przebiegiem grubo ponad 300 jak nie 400tys km
Trochę ulep, listewki na błotnikach bez chromu, upchana dokładka z przodu od 210V, wnętrze sklejane od V8
Jak buda dobra to wywalać k-jet i wstawiać elektronikę. Potem LPG i można jeździć codziennie do Biedry po bułki bez obawy, że coś zaraz padnie.
10V ma cudowny dźwięk
Ładne to 220V, wnętrze bajka.
gdyby był wystawiony za 6-8k to poprostu bym pojechał zobaczył i może kupił,ale wtedy wiem,że mam zapas na dopieszczanie. Tymczasem w tej cenie i przy odległości 800kkm w jedną stronę to poprosiłem pana sprzedającego i kilka dodatkowych informacji i wiecej zdjęć i ...pan się nie odzywa,a jestem na to uczulony nie lubię się dobijać do sprzedającego. A jak czytam,że jeszcze na FB aktywny i tak zachwala to tym bardziej nie powinien mieć problemu żeby odpisać. Napisze dziś raz jeszcze jak się nie odezwie to chyba odpuszczam....