metyoo napisał(a):
Czas potrzaskać matrycę/wyrwać zawiasy i powiedzieć, że dziecko to zrobiło. Nie podważą tego

Czy masz dzieci, czy nie to ich to guzik powinno i obchodzi. U mnie taki argument zadziałał

Ja mam lenovo od roku, nota bene nabyty w ramach gwarancji i sobie chwalę, jedynie po aktualizacji do W10 przestała działać kamerka, ale i tak z niej nie korzystam

Wcześniej miałem Vaio. Wszysto jeden szmelc produkowany w chnach z japkiem na czele

To co odebrać go od nich (twierdzą ,ze może on u nich zostać lub na własny koszt mam zorganizować kuriera) i zrobić taki numer? Coś mnie się wydaje ,ze ja już ubezpieczenia nie mam to raz a dwa jestem u nich an czarnej liście tylko dlatego ,że łaskie laptop zaczął się sam z siebie jarać. Szczerze naprawdę po tym wszystkim stwierdzam ,ze nie warto być uczciwym i trzeba było go naprawdę ,,poprawić" przed oddaniem niż oddawać w stanie faktycznym.
Czytam teraz opinie to takie akcje jak Twoja podciągają pod rażące niedbalstwo , ja an serio nie wiem jak Tobie wypłacili tą kasę za tableta.
Co do baterii w Dellu to już mam odpowiedź ,że poszła jedna z trzech części baterii i żeby dzwonić do Della to podeślą nowa tylko akurat w tym modelu jest ona gdzie pod pokrywą ukryta , no szkoda żeby w niecałym miesięcznym, laptopie grzebał a jak się coś powabniejszego schrzani to odmówią bo grzebałem...