mq napisał(a):
Moze ja zapytam Ciebie co jest w quattro Twoim zdaniem przereklamowane ?
Widzę, że temat wre

Pisząc, że "quattro jest przereklamowane" miałem na myśli wizje wielu ludzi na tym Forum, że quattro jest niezbędne, bo bez tego się nie da jeździć, prawdziwa frajda i takie tam śmieci.
Zanim zaczniecie rzucać we mnie granatami proponuję WZIĄĆ GŁĘBOKI ODDECH, SKUPIĆ SIĘ i WYCIĄGNĄĆ PRAWDZIWE WNIOSKI Z MOICH WYPOWIEDZI. Nie pisałem, że quattro jest zupełnie niepotrzebne, a wszelkie pozytywne opinie na jego temat bezpodstawne. Pisałem jedynie, że TEORIA NIEZBĘDNOŚCI QUATTRO W AUCIE jest żałosna. Zapytajcie o to samo 99% innych użytkowników "badziewnych osiek" w tym kraju. Odpowiedź będzie podobna, ba, większość Was wyśmieje, i to nie dlatego że wielu z nich nie poczuło "zupełnie nowych i niepowtarzalnych możliwości" quattro.
Hans skąd Ty wyciągasz opinie, że nigdy nie miałem przyjemności jeździć quattro? Do tego czasu na to nie odpowiadałem, ale widzę, że nadal tkwisz w błędzie. Chyba pisałem juz o tym w jednym z topiców.
Reasumując dajcie już sobie spokój i spójrzcie lepiej przez okno czy wam auta nie ukradli, bo będzie to właściwsze rozwiązanie od biadolenia na Forum.
Mam nadzieję, że sie nie obraziliście i będziecie w stanie mi pomóc w razie ewentualnych wątpliwości w przyszłości. Pozdro.