I teraz moje pytanka z tym związane

Użyłem opcji "szukaj", trochę informacji znalazłem, teraz potrzebuję tylko usystematyzować zdobytą wiedzę.
O co mam poprosić w sklepie? Samych wahaczy na razie nie ruszam, zamierzam kupić tuleje i silentblocki (nazywam rzecz po imieniu? rozumiem, że tuleje to te elementy które łączą wahacz z pozostałymi częściami zawieszenia/układu kierowniczego, natomiast silentblocki to te gumki które są odpowiedzialne za to, żeby wahacz nie "stukał-dobijał". dobrze to sobie wymyśliłem?)
Zdecydowałem się na firmę FEBI (te z droższej serii, bo czytałem, że są dwie serie - lepsza i gorsza), przetestuję je, a jak będą kiepskie to następne, kiedy będzie pora kolejnej wymiany oczywiście, kupię w aso (niedawno kupiłem auto i obecnie fundusze mam ograniczone).
Rozumiem, że warto zwrócić uwagę czy gniazdo wahacza w kolumnie nie jest wyrobione? W ogóle jak będę w warsztacie to poprzeglądam całe zawieszenie, i ewentualnie dokonam bardziej kompleksowych napraw. Chcwilowo mam zamiar dokonać takiej doraźnej naprawy, bo te stuki, choć delikatne, to są irytujace dla mnie, i dla niuni na pewno też