Witam,
Sorry ze poruszam ten temat jeszcze raz ale pomalu mnie to zaczyna brac..
Wiec tak czy Auta klasy Audi A4 sa klasy poldka?
A chodzi mi mianowicie o ( Szum z szyb ) , autko mialem lekko bite ale nie piszcie mi ze to przez to bo nie jestem sam z tym problemem, Autko kupilem miesiac temu zrobilem cos 4000km, 70% jazdy bylo miedzy przedzialem 160 - 200km/h bo jezdze na Niemieckiach Autostradach, Auto juz mam zrobione naprawa z czesciami lakierowaniem itp kosztowala mnie 2700zl auto kupilem za 6200 Euro a bylo to Audi A4 Avant TDI 110km, 134TKM i pierwsza reka.. wszystko serwisowane w Audi, byla tylko blacha uszkodzona.., wiec problem mam taki ze jak sie zaczyna 160 km/h to mi szumi w drzwiach a dokladniej z strony szyby (lewej i prawej z przodu, jesli to cos pomoze to sa elektryczne) co jest kolo slupka..., drzwi sie zamykaja popchnieciem palca.. na przegladzie powiedzieli wszystko jest w Oryginalnym stanie nie naruszone (czyli drzwi itd) wiec z czego ten szum taki? Kolega ma Audi A4 Sedan 1997 i mowi ze mu 150 juz ladnie szumi a przy 180 to nie slychac co sie do kogos mowi.. u mnie jak mam 200km/h to juz mnie to wnerwia..., chyba nie bede musial kupowac takich oslonek jak Poldki maja na szybach??? , a nie po to Audi (Dobra marka) kupowalem zeby mi juz przy 160km zaczynalo szumiec.., jezdzilem BMW 316i i przy 160 - 200km/h nic takiego sie nie dzialo...
Do 150km/h jest idealnie...
Wszystkie uszczelki w drzwiach w srodku itd sa w idealnym stanie, dolegaja do siebie itp..
Pozdrawiam
Simo