Simpson napisał(a):
mechitro napisał(a):
P.S. Jak nie dziewica to może prawiczek by się przyjął

Dziewica + Prawiczek = Dziewiczek

ee to sie akurat kojarzy z sexem, no i nie dotyczy forum Audi Klub Polska
Co do tego tematu to widze, ze postow przybywa i bedzie ich wiecej. Simpson pomysl Dreda jest dobry z tymi modelami Audi. Wszystko wedlug segmentow hierarchi modeli i ich klas. Oczywiscie ten kto jest fachowcem i najwiecej sie udziela, powinien miec special status np. calkiem szybkie RS2

niepodoba mi sie tylko to, ze jestem oznaczony jako poczatkujacy co mi sie kojarzy tylko z NEWBIE, ktory pierwszy raz na forum jest i ma kilka postow, i sie aklimatyzuje doczytuje zasady itp.
Pomysl Wiolki tez nie jest zly, ale jak kazdy bedzie mial range jaka chce bedzie duzo pracy dla Moderatora, no ale bedzie ciekawie czytajac avantarek

widzieliscie moze niemieckie forum dotyczace Audi nie bede podawal nazwy bo krypto reklama hehe i tam jest w formie gwazdek. Co do kolek Audi to skala jest niestety za mala do okreslenia rangi uzytkownika na forum

a moze lepiej nie malpowac tych gwiazdek, tylko byc oryginalnym i zrobic cos samemu.
Juz lepiej zeby te modele wystepowaly jako ranga. Proponuje podanie wszystkich modeli Audi ale nie wszystkich wersji silnikowych i wyposazeniowych hehe