Wogóle to bardzo Dziekuje za tak pozytywne wypowiedzi..
może odpowiem na pytania
maly v8 napisał(a):
Jak dla mnie to "Owca w wilczej skórze"
P.S Podaj jakies szacunkowe koszty jakie poniosłeś, bo bardzo mnie to ciekawi.
Jeżeli chodzi o koszty to na pewno przekroczyly dawno wartość tego samochodu, jak ostatnio obliczalem je to sam prawie zawalu nie dostalem, ale tuning to choroba nalogowa, stety albo niestety....
mauzer napisał(a):
mały v8 napisał:
Jak dla mnie to "Owca w wilczej skórze"
no własnie nie chciałem pisać że jeszcze swap na 2.2T i będzie jeździć jak wygląda, bo znowu by mi ktoś napisał że się czepiam
Mały czepiasz się
No niestety, też chcialbym zeby miala wiecej kucy

, tak naprawde nie mialem pojęcia że bede takim zapalonym w bojach TUNEREM, na razie jak dobrze pojdzie dokończe go w wielkim stylu , a pozniej może NOS
Wogole
jeżeli wyjdzie wyjazd do pracy na wakacje, to może w zimie jakieś S4 ...mniam

ale to sie wszystko okaże...
ivo napisał(a):
no i wlasciciel pytani przez Małego o koszt przerobek podliczajac je chyba stracil przytomnosc
PS.
na jakiej uczelni takie stypendium dawaja
PS 2.
a naklejka klubowa gdzie sie pytam
no zdebialem, ale i tak wydaje mi sie że warto bylo, jeżeli chodzi o uczelnie to na AE wroclawskiej
a jeżeli chodzi o naklejke, to na razie czekam na stickers-a REZACZY, oczywiste pierwszenstwo

, nie podelga dyskusji
Jack napisał(a):
Znajomemu zakładał instalacje kolega który zajmuje się przerabianiem autka na gaz , podobno to nie jest zadna filozofia z tego co twierdzi .Sam nie znam się na tym ale jechałem jego autem i ma przełacznik przy biegach działa to krótko jakies kilka sekund ale kopa ma strasznego a butla wystarcza mu na dosyc długo i jest w miare mała nabija ja w mieszalni gazu płynnego .Poczytaj sobie o tym
http://ktp.pl/?YSVyMTY2JHZ7Y2Q2OH4xJCt1 ... Pozdrawiam
Jacku spytaj sie znajomego ile zaplacil za wszystko i ile za zestaw, na allegro są zestawy podtlenku, ponadto ja już duzo przeczytalem od twojego pierwszego postu i mniej wiecej wszystko rozumiem..
tylko skąd pieniądze na to wszystko,