.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 21.maja.2025 20:22:27

Strefa czasowa: UTC + 2

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17.sie.2006 13:59:55 
Użytkownik

Napisałem jak dla ułopnego człowieka żebyś zrozumiał. Kur... czy ja powiedziałem że sprzodu są gumowe ??? czy ja daje na ciśnieniowym przewodzie gumowy wąż???
Cytuj:
Czy ty widziałeś wogóle swój samochód gdzie masz stalowe porzewody paliwowe a gdzie gumowe?? na pewno masz gumowe z przodu samochodu a stalowy oplot z tyłu, i może silnik też masz z tyłu :lol:

teraz dowaliłeś :): widocznie ty jesteś noob :): poczytaj posprawdzaj a później mów gdzie są metalowe... Szybkie streszczenie "special tu ju" metalowe są od pompy do silnika i od silnika do pompy i do baku guma :) żadnych gum sprzodu...

Nic nie poradze że masz dwie lewe ręce i niepodejmiesz się tego, nie podoba się to nie pisz :peace: dla twojego spokoju byłem u znajomego mechanika "DYTKO RENT" i sam mi powiedział że można "przedłużyć" gumowy ten który już tam jest :!: żebyś nie muwił że to jakiś zakład typu "władziu z heńkiem wszystko naprawią młotkiem" -> http://serwis.dytko.pl/ ;-)

Tytuł:
PostNapisane: 17.sie.2006 14:00:12 
Użytkownik

Napisałem jak dla ułopnego człowieka żebyś zrozumiał. Kur... czy ja powiedziałem że sprzodu są gumowe ??? czy ja daje na ciśnieniowym przewodzie gumowy wąż???
Cytuj:
Czy ty widziałeś wogóle swój samochód gdzie masz stalowe porzewody paliwowe a gdzie gumowe?? na pewno masz gumowe z przodu samochodu a stalowy oplot z tyłu, i może silnik też masz z tyłu :lol:

teraz dowaliłeś :): widocznie ty jesteś noob :): poczytaj posprawdzaj a później mów gdzie są metalowe... Szybkie streszczenie "special tu ju" metalowe są od pompy do silnika i od silnika do pompy i do baku guma :) żadnych gum sprzodu...

Nic nie poradze że masz dwie lewe ręce i niepodejmiesz się tego, nie podoba się to nie pisz :peace: dla twojego spokoju byłem u znajomego mechanika "DYTKO RENT" i sam mi powiedział że można "przedłużyć" gumowy ten który już tam jest :!: żebyś nie muwił że to jakiś zakład typu "władziu z heńkiem wszystko naprawią młotkiem" -> http://serwis.dytko.pl/ ;-)

Tytuł:
PostNapisane: 17.sie.2006 15:04:02 
Użytkownik

Auto: Audi A8 D2 4.2E
Gr390R napisał(a):
Cytuj:

:diabel: :peace:

na drugi raz napisz w pierwszym poście odrazu gdzie, w którym miejscu ci poleciał przewód , bo tak to i ja i ty niepotrzebnie ubiliśmy piane i zupełnie się niezrozumieliśmy.

to tyle w temacie

mimo to dalej jestem za wymianą całego przewodu :P

http://img513.imageshack.us/img513/2742/dscn1455.jpg

Tytuł:
PostNapisane: 17.sie.2006 21:19:07 
Użytkownik

Auto: B4
ja tam od razu zalapalem o so chosi :D

pewnie, ze najlepszym rozwiazaniem bylaby wymiana, ale jezeli nie ma sie tego co sie lubi, to sie lubi, co sie ma :D Pod warunkiem zachowanego bezpieczenstwa, bo to jest chyba tu najwazniejsze :D

Tytuł:
PostNapisane: 18.sie.2006 13:26:35 
Użytkownik

Kolega klej dobrze muwi ;-) Oczywiście że najlepszym wyjściem jest wymienić ale no wiecie :/ ... Wszystko jest dobrze i bezpiecznie zrobione spięte opaską nylonową do starych uchwytów na ten metalowy wąż i napewno się nie odczepi :) jeszcze to będe kontrolować :peace:

Wąż wysokociśnieniowy 18zł/m -> wąż od strony wewnętrznej ma miękka gume następnie jest przedizelony plecionką później twarda guma i na koniec opleciony plecionką nasączoną syciwem :):
Taką instrukcje wysłuchałem w sklepie :P

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2