Lightmen napisał(a):
A jakie masz ubezpieczenie MiKev

third part czy comprehensive

bo to jest tez ważne..........no ale cóz jakby nie było to szkoda tego czasu i zachodu......
niestety ubezpieczenie nie pokryje mam third part, chociaz Omege mialem tez third part i szyby byly ubezpieczone. zmienilem firme ubezpieczeniowa i tak sie zrobilem, bylem pewny ze mam ubezpieczone, jak kupowalem ubezpieczenie to mowilem ze nie chce ochrony powypadkowej z mojej winy ale szyby mialy byc ubezpieczone.
Zygi dzieki za szczere checi ale nie skusze sie na uzywke:
1. jest pelno rodzai szyb do tego modelu w zaleznosci jakie radio, atermiczna, navi i takie tam
2. kiedys pewien madry szklarz powiedzial ze szklo tez z biegiem czasu zmienia swoja strukture i jest slabsze i takie tam (nie chce zeby pekla podczas wstawiania)
3. czy widzial ktos z was jakiegos fachowca w UK?
ta firma w polsce jest dobra robili mi juz raz w Vito i spisali sie dobrze wiec mysle ze i tu bedzie ok a poza tym przy okazji przyciemnia mi szybki.
Dla 200F przejade przez Niemcy z folia, niemcy prawie cale przejade w nocy wiec nie powinno byc problemu jak co zalatwie sobie papier z policji ze to stalo sie tego samego dnia. Najbardziej to sie boje polskiej policji to sa czesto oszolomy nierozumne.
Ps. co do spotu to jak sie umawiamy u mnie czy u zygiego, tu jest ograniczenie czasowe a jak u ciebie zygi?