.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 18.maja.2025 00:08:27

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 206  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11.cze.2007 14:49:29 
Użytkownik

Atmosfera jak zawsze gorąca pogoda nam dopisała więc kazdy powrócił z opalenizną oraz uśmiechem na twarzy.

Dziękuję Danielowi że pośpieszył z pomocą odzyskania kluczy.

Route66 napisał(a):
Blachutek,pozbadz sie tego,bo powiem wszystkim na AKP czym jezdzisz,to Cie wyleja z klubu :rwij:

Zazdrośnik :P :przytul2: :ura: :pop: :we2:
etronic napisał(a):
.... tylko moja Audi i to male,brzydkie "Cos" :diabel: ale rozpalilismy grila, pojedlismy i sie rozjechalismy....

Mała poprawka... pownnio być> malutki piękniutki emdżik

Ps. Dowiozłem wszystkie kiełbasy nóż i pół chleba..

Ps2. Over, Kupiłem bilety na Kubicę więc czekam... PŁĄCĘ WYMAGAM!!

Tytuł:
PostNapisane: 11.cze.2007 16:12:51 
Użytkownik

MiKev napisał(a):
Alzak napisał(a):
musze przyznać że jestem mile zaskoczony fekwencją grilla,ba nawet mojej drogiej połówce sie podobalo przed spotem mysłeliśmy że sie tam zanudzi na śmierć ale okazało sie że panie też szybko znalazly wspolny jezyk jeszcze raz dzieki
P.S może już ktoś ma pomysł na jakieś nastepne spotkanie...?

ja mam pomysl.
panowie moze zrobimy cos w nastepna niedziele.
niestety moj system pracy nie pozwala na to zebym w kazda niedziele mial wolne, a w tym tygodniu wypadna mi az 4 dni wolnego pod rzad 15,16,17 i 18. Myslcie cus chetnie spotkal bym sie z wami jeszcze przed wyjazdem do polski.

Ja moge byc w sobote lub w niedziele, spota mozemy zrobic kolo ciebie tam gdzie mowiles ostatnio nad tym jeziorkiem kolo rugby, Marko-wrocl sie zaoferowal ze przyjedzie z londynu, mile mnie zaskoczyl, moze ktos jeszcze przyjedzie? zobaczymy, co do spota to moze sobota byla by odpowiedniejsza ale jezeli chcialo by przyjechac wiecej osob moze i byc niedziela dla mnie bez roznicy ja mam wolne i tak, iwec sami decydujcie, Azak i Zygi liczymy na wasze przybycie mieszkacie rzut kamieniem.

Audi A6 C5 1.9 TDI AVF 180 KM 400 nm jest
BMW 530d e60 270 KM 600nm jest
Diagnostyka Samochodowa i Chiptuning

Tytuł:
PostNapisane: 11.cze.2007 17:12:45 
Użytkownik

Może Brighton :peace: :welcome: tu co weekend cuś się dzieje :piwo: :gitara: :pop: ....a jak bedzie gorąco to i bardziej odważni pomoczą sie w wodzie...reszta wyłoży sie na kamieniach, a i pogrilowac tyz nie zaszkodzi. :we2: ..... :diabel: :diabel: :diabel: i napewno wtedy bedę :532: :peace: :peace: :peace:

Tytuł:
PostNapisane: 11.cze.2007 18:18:28 
Użytkownik

Lightmen napisał(a):
Może Brighton :peace: :welcome: tu co weekend cuś się dzieje :piwo: :gitara: :pop: ....a jak bedzie gorąco to i bardziej odważni pomoczą sie w wodzie...reszta wyłoży sie na kamieniach, a i pogrilowac tyz nie zaszkodzi. :we2: ..... :diabel: :diabel: :diabel: i napewno wtedy bedę :532: :peace: :peace: :peace:

Ja u ciebie bylem a ty w moich stronach nie?

Audi A6 C5 1.9 TDI AVF 180 KM 400 nm jest
BMW 530d e60 270 KM 600nm jest
Diagnostyka Samochodowa i Chiptuning

Tytuł:
PostNapisane: 11.cze.2007 21:01:36 
Użytkownik

Eli napisał(a):
Azak i Zygi liczymy na wasze przybycie mieszkacie rzut kamieniem.

Powiem tak chetnie sie z wami ludziska spotkam teraz bylem tak zabiegany ze szok a w sobote wieczorem za duzo alkoholu a juz w niedziele sie jechac niedalo:(

W piatek zmieniam chatke i mysle ze jesli tylko miejscowka bedzie blisko to sie pisze.

hmm a moze nawet moge doradzic ze u mnie w miasteczku REDDITCH tez jest bardzo fajniutkie jeziorko polanka grilek niema problemu mozna pograc w pile pospacerowac jesiorko cos ma ok 2,3 km w koleczku wiec fajniutkie kilka parkingow cisza co o tym myslicie??

Tytuł:
PostNapisane: 11.cze.2007 21:23:49 
Użytkownik

PS.
mysle ze bylbym w stanie zalatwic kilku chlopakow od Audiczek na zlota.
moze 2 Audi TT , ze 3-4 Audi A6 , ja A4 no i Audi A4 B5 tez 2 kumpli ma tylko musialo by byc to dograne Panowie i chetni

Tytuł:
PostNapisane: 11.cze.2007 21:33:03 
Użytkownik

brzmi niezle ,tylko kiedy?Zygi,Twoja miejscowka juz mnie sie podoba,tylko ustalcie kiedy,bo ja teraz troche zalatany jestem.Pozdro

Audi Coupe 16V
Audi A3 1.8T Sport quattro 235KM
Audi TT 1.8T quattro 225KM

Tytuł:
PostNapisane: 11.cze.2007 21:33:14 
Użytkownik

Tak jak rozmawialiśmy z Elim, zawsze dojeżdza w nasze strony to może tym razem podjedziemy do niego (jak już Eli wspomniał te jeziorkow Rugby o którym była mowa wcześniej z MiKevem byłoby dobrym pomysłem).
Ja już zdecydowałem, next sunday in Brightonshire.
Kto z Londynu się pisze i gdzie się spotkamy ???

F 126S 900ccm 45KM - sprzedany

Tytuł:
PostNapisane: 11.cze.2007 22:08:17 
Użytkownik

Auto: Audi Q7 4L 3.0 TDI
witam wszystkich :545: jakis debil wybil mi dzis szybe w mojej niuni i na dodatek tylna nic nie zginelo zreszta nic w aucie nie zostawiam. Jakiemus kutasowi (sorki za te slowo)sie nudzilo i znalazl sobie cel.
Stalo sie to na parkingu firmowym i tylko mam nadzieje ze kamera to nagrala Coventry nie jest wielkie to zlapie i skopie jak psa i wsadze mu te szkla w czule miejsce.
Obrazek

Ps. co do spota to tez mi obojetne czy sobota czy niedziela. moze tez byc kolo Zygiego (jak da ciala to go na golasa do domu wyslemy :peace:
jak jest fajnie to czemu nie ja moge dojechac.
zygi do ktorej godziny jest otware nad tym jeziorem?

Bylo
AUDI A6 C5 2.4 98r AGA LPG
Mercedes CL 500 W215
Mercedes E320 CDI S211
Jest
Audi Q7 4L 3.0 TDI 12r

Tytuł:
PostNapisane: 12.cze.2007 03:01:46 
Użytkownik

MiKev napisał(a):
witam wszystkich :545: jakis debil wybil mi dzis szybe w mojej niuni i na dodatek tylna nic nie zginelo zreszta nic w aucie nie zostawiam. Jakiemus kutasowi (sorki za te slowo)sie nudzilo i znalazl sobie cel.
Stalo sie to na parkingu firmowym i tylko mam nadzieje ze kamera to nagrala Coventry nie jest wielkie to zlapie i skopie jak psa i wsadze mu te szkla w czule miejsce.
Obrazek

Ps. co do spota to tez mi obojetne czy sobota czy niedziela. moze tez byc kolo Zygiego (jak da ciala to go na golasa do domu wyslemy :peace:
jak jest fajnie to czemu nie ja moge dojechac.
zygi do ktorej godziny jest otware nad tym jeziorem?

przykro mi jak cholera :(: :(: dobre wpierd******l mu sie nalezy za taki czyn niechwalebny :503: pomyślnych łowów stary :diabel: :peace:

Peugeot 405
Fiacior 126P
Obrazek

:) Przylookaj :)

Tytuł:
PostNapisane: 12.cze.2007 11:24:18 
Użytkownik

szukalem fiermy ktora wymieni mi szybe i teraz najlepsze:
szyba w ASO 175F z wymiana 650F
AUTOGLAS szyba 210F z wymiana 366F
w polsce JAAN AUTOSZYBY w Gudziadzu 900zl z wymiana+600zl przyciemnianie wszystkich.
zdecydowalem ze jade do polski z folia zamiast szyby i na szczescie kolega jedzie razem ze mna jego A6 i przetransferuje rodzinke do niego na trase wiec nie jest zle.
w piatek bede w polsce zostawiam auto i w sobote rano odbiore wiec raczej nie strace zadnego dnia urlopu zaledwie pare godzin.
Poniewaz stalo sie to na parkingu firmowym myslalem ze firma zaplaci ale oni umywaja rece od tego i chyba bedzie trzeba isc porozmawiac z adwolatem.
Ubezpieczenie nie pokrywa tego i teraz przestroga dla wszystkich koszt ubezpieczenia szyb na rok to 120F oplaca sie teraz to widze.
Jak sie czegos dowiem z kamer to dam znac i jak bede juz go mial to chyba wybiore sie nad LOCH NESS.

Bylo
Mercedes CL 500 W215
Mercedes E320 CDI S211
Jest
Audi Q7 4L 3.0 TDI 12r

Tytuł:
PostNapisane: 12.cze.2007 13:22:28 
Użytkownik

Witam, jestem za spotem w Redditch (nad jeziorko mam kilka minut spacerkiem ;) ), tylko data - może w weekend 23-24 czerwca, bo pojutrze jadę do PL.

A3 8L 1,8T Quattro RHD
Było:
AUDI 80 B4 1,9 TDI LHD

Tytuł:
PostNapisane: 12.cze.2007 14:42:11 
Użytkownik

MiKev wspolczucie skurw....ny brzydko ale prawdziwie mowiac.
Chcac pomoc uzywka u mnie na szrocie by byla od A6 bo stoi mam nadzieje jeszcze to autko. co o tym myslisz. a co do spotkania w tenn weekend niema problemu jak wam pasuje. w sobote po 13 jestem wolny jak rowniez cala niedziele . propozycja??

Tytuł:
PostNapisane: 12.cze.2007 14:59:40 
Użytkownik

Auto: Audi A6 C6 3.0 Tdi Q
jeziorko,kamienie,grill,pelno audiczek i jeszcze jakby w ta niedziele wypalilo to ja sie pisze :)

Audi A6 V6 3.0 Tdi Q jest.

Tytuł:
PostNapisane: 12.cze.2007 15:45:58 
Użytkownik

Nie chce martwic ale pogoda w weekend ma byc "niegrilowa".
Przykro mi Mikev,ze jakiemus ch...wi sie nudzilo i Ci wybil szybke.Z tego co wiem, jesli masz fully comprehensive to ubezpieczenie pokrywa za Twoja doplata 50£ (reszte oni dorzucaja).Nie jestem pewien na 100% tych 50£ (zalezne od firmy ubezp.) ,choc PRIVILEGE tak wlasnie zrobilo kiedy mojemu znajomemu ktos "niegrzeczny" wybil przednia szybe w nocy.
Pzdr.!

http://img48.imageshack.us/img48/9207/auto5xp7.jpg

Tytuł:
PostNapisane: 12.cze.2007 17:23:11 
Użytkownik

wspolczuje MiKev.Jak dojdziesz ta parowe to daj znac,razem pojedziemy do Loch Ness i zrobimy mu z d..y jesien sredniowiecza :(: :(: :(:

Audi Coupe 16V
Audi A3 1.8T Sport quattro 235KM
Audi TT 1.8T quattro 225KM

Tytuł:
PostNapisane: 12.cze.2007 17:58:18 
Użytkownik

A jakie masz ubezpieczenie MiKev :?: third part czy comprehensive :?: bo to jest tez ważne..........no ale cóz jakby nie było to szkoda tego czasu i zachodu......

Tytuł:
PostNapisane: 12.cze.2007 20:05:31 
Użytkownik

Ale sk...iel, jak złapiesz gościa to nie mów za co tylko prosto do lasu i po rękach brechą.
Nie wiem jak bez tej szyby przez Niemcy bo słyszałem że nawet do różnych opon się czepiają, żebyś kłopotów nie miał a odnośnie szyby to dowiedz się jakie masz ubezpieczenie bo o ile dobrze pamiętam Eliemu zbili i ubezpieczalnia pokryła koszt naprawy, moja ubezpieczalnia chyba nie pokrywa, przynajmniej tak mi pracownik powiedział ale oni nie zawsze wszystko wiedzą.

Postaram się pogrzebać w necie za tą szybą, może gdzieś na schrocie znajdziesz ??
Wycinasz metalowym drutem z raczkami na końcach metodą MOJA-TWOJA a potem tylko klej kupić i fachowca dorwać z zakładu co szyby robią na fuchę po godzinach bo jak sam źle wkleisz to jak klej będzie sechł to może pościągać i szybka może pęknąć.

Pozdrawiam i powodzenia.

F 126S 900ccm 45KM - sprzedany

Tytuł:
PostNapisane: 13.cze.2007 01:06:26 
Użytkownik

Lightmen napisał(a):
A jakie masz ubezpieczenie MiKev :?: third part czy comprehensive :?: bo to jest tez ważne..........no ale cóz jakby nie było to szkoda tego czasu i zachodu......

niestety ubezpieczenie nie pokryje mam third part, chociaz Omege mialem tez third part i szyby byly ubezpieczone. zmienilem firme ubezpieczeniowa i tak sie zrobilem, bylem pewny ze mam ubezpieczone, jak kupowalem ubezpieczenie to mowilem ze nie chce ochrony powypadkowej z mojej winy ale szyby mialy byc ubezpieczone.
Zygi dzieki za szczere checi ale nie skusze sie na uzywke:
1. jest pelno rodzai szyb do tego modelu w zaleznosci jakie radio, atermiczna, navi i takie tam
2. kiedys pewien madry szklarz powiedzial ze szklo tez z biegiem czasu zmienia swoja strukture i jest slabsze i takie tam (nie chce zeby pekla podczas wstawiania)
3. czy widzial ktos z was jakiegos fachowca w UK?
ta firma w polsce jest dobra robili mi juz raz w Vito i spisali sie dobrze wiec mysle ze i tu bedzie ok a poza tym przy okazji przyciemnia mi szybki.
Dla 200F przejade przez Niemcy z folia, niemcy prawie cale przejade w nocy wiec nie powinno byc problemu jak co zalatwie sobie papier z policji ze to stalo sie tego samego dnia. Najbardziej to sie boje polskiej policji to sa czesto oszolomy nierozumne.
Ps. co do spotu to jak sie umawiamy u mnie czy u zygiego, tu jest ograniczenie czasowe a jak u ciebie zygi?

Bylo
Mercedes CL 500 W215
Mercedes E320 CDI S211
Jest
Audi Q7 4L 3.0 TDI 12r

Tytuł:
PostNapisane: 13.cze.2007 07:28:36 
Użytkownik

MiKev napisał(a):
Lightmen napisał(a):

niestety ubezpieczenie nie pokryje mam third part, chociaz Omege mialem tez third part i szyby byly ubezpieczone. zmienilem firme ubezpieczeniowa i tak sie zrobilem, bylem pewny ze mam ubezpieczone, jak kupowalem ubezpieczenie to mowilem ze nie chce ochrony powypadkowej z mojej winy ale szyby mialy byc ubezpieczone

kupowałes jak sądze przez internet więć nie wiem z kim o czym rozmawiałes a nawet jak przez telefon to (przynajmniej w moim przypadku nie wspominam o szybach bo wtedy o nich nie myślę) third part jest to podstawowe ubezpieczenie OC i jest tylko uznawane w przypadku gdy gdy ty cos nabroisz to znaczy ze pokrywa szkody wyrządzone z twojej winy....ty nawet autka zastepczego nie dostaniesz juz nie mówiąc o naprawie czy odszkodowaniu za pobyt w szpitalu, jedyne co masz to cholowanie z autostrady (jak każdy ubezpieczony :diabel: )....................

a tak na marginesie w omedze tez szybki poszły :diabel:

może to jakiś sasiad co mu miejsce parkingowe zajmujesz???? :peace:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 206  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1