Route 66 napisał(a):
owszem,masz

....ale nie chodzi o podlaczenie do netu,lecz o hipokryzje
niby czemu? jestes w stanie to wytlumaczyc?
Route 66 napisał(a):
po co wkleiles link ktory ja juz zapodalem pare postow wczesniej? osmieszyc chcesz mnie czy pokazac jaki to ja nieuczciwy jestem?
jeszcze nic z tym autem nie zrobilem a to co chce z nim zrobic to akurat nie twoja sprawa
Route 66 napisał(a):
...jak czytam takie bzdury,to mam orgazm mozgu

....po Twoich wypocinach na temat Polakow,AKP in GB oraz teoriach dotyczacych blacharkii,oraz pana Kazia,co w stodole robi tjuning....to mam tylko jedno zapytanie......czy Ty sie dobrze czujesz

.....Wiesz,moga mnie wywalic z AKP,ale jestes hipokryta i na spocie tez to uslyszysz

...takiego Tampona kupisz niebitego za 2 tys,a Ty sie bawisz w rzezbe....niezly bedzie pazdzez

...
TAMPON znowu ci sie C5 nie podoba czy zazdroscisz ze ktos ma a ty stara Coupeta naginasz? Tampon to ten twoj bardziej przypomina i to zuzyty. zeby miec orgaz muzgu (nie mam pojecia skad to wzioles) to trzeba miec mozg!!!!
jakich wypocinach na temat polakow (prawda czesto boli co) moze mam chwalic kazdego tylko dla tego ze jest polakiem i nie pisac o rzeczach ktore robia? co pisalem o AKP in GB co by moglo kogos urazic? chcesz wszystkich nastawic przeciwko mnie? moze i tobie to wyjdzie ale fakt jest taki ze tak czy inaczej nie jestes tak bardzo lubiany wsrod klubowiczow jak by ci sie zdawalo.
Blacharstwo no to jest twoja bardzo mocna strona. pewnie jestes guru w tej dziedzinie? a moze tez juz robiles cos takiego jak ja teraz. Zadnych teorii na temat Kazia z garazu nie bylo z mojej strony a jezeli pijesz do blacharz ktory robi mi auto to jak nie znasz to sie odp...dol od niego bo on przynajmniej wnosi cos pozytecznego do spoleczenstwa a nie tak jak ty tylko klotnie i zamet. Czy bedzie pazdzierz czy nie to sie okaze a jezeli jestes taki dobry w przewidywaniu przyszlosci to czemu jeszcze siedzisz w tej Anglii, ja na twoim miejscu bym wygral 6 w totka i bym spadal. Na spocie to sie juz nie zobaczymy dla twojego bezpieczenstwa bo mam jeszcze dzieci do wychowania.
Route 66 napisał(a):
p.s.
i nie przysylaj mi wiecej PW,odpowiedzialny czlowieku,bo jakos sa nieciekawe,maja sie nijak do rzeczywistosci oraz nieadekwatne do plaszczyzny tematu

Faktycznie koledzy z AKP in GB tyle maciusiowi PW wyslalem ze az mi literki na klawiaturze sie wytarly.
pisalem tobie PW o tym zebys sie zastanowil jak traktujesz nowych. Najpierw witasz w dziale Newbie i zapraszasz do nas a wtedy jak juz ktos przyjdzie to opi...alasz jak jakis przyglup ktory uwaza forum za swoja wlasnosc. Kazdy ma prawo do pisania tu na forum na tym drugim angielskim mozesz sobie robic co chcesz wszak jestes modem
Po tej twojej wypowiedzi stwierdzam ze masz jeszcze zbyt komunistyczny mozg zeby zrozumiec o co mi chodzilio w PW
Odpowiedzialnosc!!! ty znasz to slowo? napisz nam wszystkim to co mowiles na pierwszym spocie. ODPOWIEDZIALNY OJCZULKU
Route 66 napisał(a):
jak kolo z Passta cie oslepial,skoro sie zrownales z nim?Ciekaaw sprawa

....
jechalem prosta i chcialem wyprzedzic passata tdi (strasznie kopcil) a koles podczas wyprzedzania zjezdzal na lewo tak jak by chcial mnie zepchnac oraz przyspieszal wiec ja redukcja do 2 i odjechalem mu ale koles trzymal sie za mna i walil mi dlugimi (oslepial mnie) zaczolem hamowac ale juz nie wychamowalem przed zakretem i podczas skretu wyrzucilo mnie z drogi na lewo (zakret w prawo).czego z tego tekstu nie potrafisz zrozumiec powiedz to napisze w formie obrazkowej.
Route 66 napisał(a):
...ale traktor masz fajny,czy powiesz jaki jest kod lakieu?Bo robie nowy design dla Ognistego

dla ognistego? jemu juz zaden design nie pomoze oprocz zmiany wlasciciela.
Idealne autko dla idealnego kierowcy? ty tez zagrozenie stwarzasz na drodze tylko sie tam pojawiajac. piszesz o innych o ich autach, zacznij od siebie poczytaj swoje posty jak obrazasz innych a pozniej ten twoj piss love and.....
mimo twoich wypowiedzi szanowalem ciebie i siedzialem cicho ale teraz przegioles pale. taki z ciebie znawca tematu a sam nie wiesz czy twoje auto nie bylo klepane z kilku i nawet bys tego nie zauwazyl taki jestes ekspert.
Jestes palantem bo ja bym sie z twojego nieszczescia nie smial ale ty jestes inny.
Ps. nie kazdy jest taki bogaty jak ty zeby tyle aut nakupowac a poza tym kup za 2 tysiace C5 po
rozrzadzie
wymianie hamulcow
sprzegla
opon
oleji
uszczelnieniu oraz wielu innych naprawach.
Moj post skonczony.
Jezeli kogos obrazilem to przepraszam oraz modow za uzycie slow ktore nie powinny tu pasc ale juz nerwowo nie wytrzymuje bo ten czlowiek obraza wszystkich i wciaz uchodzi mu to na sucho.
Ps. Macku zastanow sie co wnosisz do tego forum oprucz zametu bo napewno nikomu nie pomagasz tylko gnoisz kazdego i traktujesz z gory GURU!!!!!!