.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 30.kwi.2025 06:49:52

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160 ... 206  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 25.mar.2008 01:31:33 
Użytkownik

Blachutek napisał(a):
MiKev napisał(a):
czy to tylko ja mam problem? Connection Problems
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.
Nie moge wejsc na nasza stronke i tak juz 2 dni

Też tego doświadczyłem

owszem,masz :/ ....ale nie chodzi o podlaczenie do netu,lecz o hipokryzje :<

http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?t=73654

...jak czytam takie bzdury,to mam orgazm mozgu :/ :/ :/ ....po Twoich wypocinach na temat Polakow,AKP in GB oraz teoriach dotyczacych blacharkii,oraz pana Kazia,co w stodole robi tjuning....to mam tylko jedno zapytanie......czy Ty sie dobrze czujesz :?: :/ .....Wiesz,moga mnie wywalic z AKP,ale jestes hipokryta i na spocie tez to uslyszysz :peace: ...takiego Tampona kupisz niebitego za 2 tys,a Ty sie bawisz w rzezbe....niezly bedzie pazdzez :/ ...

p.s.

i nie przysylaj mi wiecej PW,odpowiedzialny czlowieku,bo jakos sa nieciekawe,maja sie nijak do rzeczywistosci oraz nieadekwatne do plaszczyzny tematu :/

nastepne p.s.

jak kolo z Passta cie oslepial,skoro sie zrownales z nim?Ciekaaw sprawa :/ ....

...ale traktor masz fajny,czy powiesz jaki jest kod lakieu?Bo robie nowy design dla Ognistego :peace:

Audi Coupe 16V
Audi A3 1.8T Sport quattro 235KM
Audi TT 1.8T quattro 225KM

Tytuł:
PostNapisane: 25.mar.2008 09:22:31 
Użytkownik

Auto: Audi Q7 4L 3.0 TDI
spodziewalem sie ze i na mnie naskoczysz kiedys wiec mnie to nie dziwi. Odpowiem na twojego posta ale najpierw musze skonczyc prace Idealny czlowieku

Bylo
AUDI A6 C5 2.4 98r AGA LPG
Mercedes CL 500 W215
Mercedes E320 CDI S211
Jest
Audi Q7 4L 3.0 TDI 12r

Tytuł:
PostNapisane: 25.mar.2008 09:51:53 
Użytkownik

MiKev napisał(a):
spodziewalem sie ze i na mnie naskoczysz kiedys wiec mnie to nie dziwi. Odpowiem na twojego posta ale najpierw musze skonczyc prace Idealny czlowieku

nie odpowiadaj na mojego posta,tylko zastanow sie nad wlasnym postepowaniem :/ ....bo byc moze bedziesz odpowiedzialny za czyjas smierc.....

Audi Coupe 16V

Tytuł:
PostNapisane: 25.mar.2008 11:37:34 
Użytkownik

Route 66 napisał(a):
MiKev napisał(a):

nie odpowiadaj na mojego posta,tylko zastanow sie nad wlasnym postepowaniem :/ ....bo byc moze bedziesz odpowiedzialny za czyjas smierc.....
nie licz ze nadstawie drugi policzek bo sie przestrasze ciebie. Akurat opinia osoby ktora sie nie zna a udziela niejednokrotnie cytujac teksty tanich gazet albo beznadziejnych programow motoryzacyjnych nie majac pojecia o przeslaniu ktore niosa oraz tego czy sa zgodne z prawda i w jakim stopniu mnie ze tak powiem g,,no obchodzi. CDN

Bylo
Mercedes CL 500 W215
Mercedes E320 CDI S211
Jest
Audi Q7 4L 3.0 TDI 12r

Tytuł:
PostNapisane: 25.mar.2008 14:56:23 
Użytkownik

Blachutek napisał(a):
MiKev napisał(a):
czy to tylko ja mam problem? Connection Problems
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.
Nie moge wejsc na nasza stronke i tak juz 2 dni

Też tego doświadczyłem

FORUM JUZ DZIALA wiec zapraszam ponownie :) bedzie jeszcze pare zmian ale to poznej

Pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 25.mar.2008 15:02:33 
Użytkownik

Route 66 napisał(a):

owszem,masz :/ ....ale nie chodzi o podlaczenie do netu,lecz o hipokryzje :<

niby czemu? jestes w stanie to wytlumaczyc?
Route 66 napisał(a):
po co wkleiles link ktory ja juz zapodalem pare postow wczesniej? osmieszyc chcesz mnie czy pokazac jaki to ja nieuczciwy jestem?
jeszcze nic z tym autem nie zrobilem a to co chce z nim zrobic to akurat nie twoja sprawa
Route 66 napisał(a):

...jak czytam takie bzdury,to mam orgazm mozgu :/ :/ :/ ....po Twoich wypocinach na temat Polakow,AKP in GB oraz teoriach dotyczacych blacharkii,oraz pana Kazia,co w stodole robi tjuning....to mam tylko jedno zapytanie......czy Ty sie dobrze czujesz :?: :/ .....Wiesz,moga mnie wywalic z AKP,ale jestes hipokryta i na spocie tez to uslyszysz :peace: ...takiego Tampona kupisz niebitego za 2 tys,a Ty sie bawisz w rzezbe....niezly bedzie pazdzez :/ ...
TAMPON znowu ci sie C5 nie podoba czy zazdroscisz ze ktos ma a ty stara Coupeta naginasz? Tampon to ten twoj bardziej przypomina i to zuzyty. zeby miec orgaz muzgu (nie mam pojecia skad to wzioles) to trzeba miec mozg!!!!
jakich wypocinach na temat polakow (prawda czesto boli co) moze mam chwalic kazdego tylko dla tego ze jest polakiem i nie pisac o rzeczach ktore robia? co pisalem o AKP in GB co by moglo kogos urazic? chcesz wszystkich nastawic przeciwko mnie? moze i tobie to wyjdzie ale fakt jest taki ze tak czy inaczej nie jestes tak bardzo lubiany wsrod klubowiczow jak by ci sie zdawalo.
Blacharstwo no to jest twoja bardzo mocna strona. pewnie jestes guru w tej dziedzinie? a moze tez juz robiles cos takiego jak ja teraz. Zadnych teorii na temat Kazia z garazu nie bylo z mojej strony a jezeli pijesz do blacharz ktory robi mi auto to jak nie znasz to sie odp...dol od niego bo on przynajmniej wnosi cos pozytecznego do spoleczenstwa a nie tak jak ty tylko klotnie i zamet. Czy bedzie pazdzierz czy nie to sie okaze a jezeli jestes taki dobry w przewidywaniu przyszlosci to czemu jeszcze siedzisz w tej Anglii, ja na twoim miejscu bym wygral 6 w totka i bym spadal. Na spocie to sie juz nie zobaczymy dla twojego bezpieczenstwa bo mam jeszcze dzieci do wychowania.
Route 66 napisał(a):
p.s.

i nie przysylaj mi wiecej PW,odpowiedzialny czlowieku,bo jakos sa nieciekawe,maja sie nijak do rzeczywistosci oraz nieadekwatne do plaszczyzny tematu :/
Faktycznie koledzy z AKP in GB tyle maciusiowi PW wyslalem ze az mi literki na klawiaturze sie wytarly.
pisalem tobie PW o tym zebys sie zastanowil jak traktujesz nowych. Najpierw witasz w dziale Newbie i zapraszasz do nas a wtedy jak juz ktos przyjdzie to opi...alasz jak jakis przyglup ktory uwaza forum za swoja wlasnosc. Kazdy ma prawo do pisania tu na forum na tym drugim angielskim mozesz sobie robic co chcesz wszak jestes modem :fuckyou2:
Po tej twojej wypowiedzi stwierdzam ze masz jeszcze zbyt komunistyczny mozg zeby zrozumiec o co mi chodzilio w PW
Odpowiedzialnosc!!! ty znasz to slowo? napisz nam wszystkim to co mowiles na pierwszym spocie. ODPOWIEDZIALNY OJCZULKU
Route 66 napisał(a):

jak kolo z Passta cie oslepial,skoro sie zrownales z nim?Ciekaaw sprawa :/ ....
jechalem prosta i chcialem wyprzedzic passata tdi (strasznie kopcil) a koles podczas wyprzedzania zjezdzal na lewo tak jak by chcial mnie zepchnac oraz przyspieszal wiec ja redukcja do 2 i odjechalem mu ale koles trzymal sie za mna i walil mi dlugimi (oslepial mnie) zaczolem hamowac ale juz nie wychamowalem przed zakretem i podczas skretu wyrzucilo mnie z drogi na lewo (zakret w prawo).
czego z tego tekstu nie potrafisz zrozumiec powiedz to napisze w formie obrazkowej.
Route 66 napisał(a):
...ale traktor masz fajny,czy powiesz jaki jest kod lakieu?Bo robie nowy design dla Ognistego :peace:
dla ognistego? jemu juz zaden design nie pomoze oprocz zmiany wlasciciela.
Idealne autko dla idealnego kierowcy? ty tez zagrozenie stwarzasz na drodze tylko sie tam pojawiajac. piszesz o innych o ich autach, zacznij od siebie poczytaj swoje posty jak obrazasz innych a pozniej ten twoj piss love and.....
mimo twoich wypowiedzi szanowalem ciebie i siedzialem cicho ale teraz przegioles pale. taki z ciebie znawca tematu a sam nie wiesz czy twoje auto nie bylo klepane z kilku i nawet bys tego nie zauwazyl taki jestes ekspert.
Jestes palantem bo ja bym sie z twojego nieszczescia nie smial ale ty jestes inny.
Ps. nie kazdy jest taki bogaty jak ty zeby tyle aut nakupowac a poza tym kup za 2 tysiace C5 po
rozrzadzie
wymianie hamulcow
sprzegla
opon
oleji
uszczelnieniu oraz wielu innych naprawach.

Moj post skonczony.
Jezeli kogos obrazilem to przepraszam oraz modow za uzycie slow ktore nie powinny tu pasc ale juz nerwowo nie wytrzymuje bo ten czlowiek obraza wszystkich i wciaz uchodzi mu to na sucho.

Ps. Macku zastanow sie co wnosisz do tego forum oprucz zametu bo napewno nikomu nie pomagasz tylko gnoisz kazdego i traktujesz z gory GURU!!!!!!

Bylo
Mercedes CL 500 W215
Mercedes E320 CDI S211
Jest
Audi Q7 4L 3.0 TDI 12r

Tytuł:
PostNapisane: 25.mar.2008 17:11:44 
Użytkownik

Kurde, co tu sie dzieje, napic sie poszedlem w niedziele, budze sie we wtorek a tu zadyma na forum :)

Spokoj mi juz, nie ma co sie denerwowac, kazdy sobie grzecznie dlon poda i bedzie ok. A jak nie to sekundanta i dwa rewolwery zalatwimy :D

pochwa

N: 51.90530
W: 0.40956

Tytuł:
PostNapisane: 25.mar.2008 18:40:11 
Użytkownik

gratulacje MiKev,piekny post ktory w pelni obrazuje Twoj poziom intelektualny :peace: .Mnie obwiniasz za zamet,a co sam robisz?Napisalem,ze nie podoba mi sie to co robisz,moze jolem to dosadnie,ale nie z mysla o obrazaniu cie :/ .Wiec nie obrazaj mnie i nie rob fermentu.Byles ostatnia osoba,po ktorej sie spodziewalem takiego zalatwienia sprawy,a jednak.Pozdrawiam :D

Andre,dzieki za link :peace: .Maxiu,miales podjechac dzisiaj :!: .Pozdrowiska :D

Audi Coupe 16V

Tytuł:
PostNapisane: 25.mar.2008 21:12:58 
Użytkownik

o losie e-drama na AKP UK ... bedzie w tvn24 ;)

Tytuł:
PostNapisane: 25.mar.2008 22:22:28 
Użytkownik

Route 66 napisał(a):
gratulacje MiKev,piekny post ktory w pelni obrazuje Twoj poziom intelektualny :peace: .Mnie obwiniasz za zamet,a co sam robisz?Napisalem,ze nie podoba mi sie to co robisz,moze jolem to dosadnie,ale nie z mysla o obrazaniu cie :/ .Wiec nie obrazaj mnie i nie rob fermentu.Byles ostatnia osoba,po ktorej sie spodziewalem takiego zalatwienia sprawy,a jednak.Pozdrawiam :D

Andre,dzieki za link :peace: .Maxiu,miales podjechac dzisiaj :!: .Pozdrowiska :D
moj poziom intelektualny? ty stary ty znowu nic nie jestes winny co? nie lubisz jak ci sie ktos postawi co? nie chciales mnie obrazic? co ty? czy ty myslisz ze ja jakims debilem jestem i nie potrafie z tekstu wyczytac co sie pisze? ostatnia osoba ktora tak sprawe zalatwia? a co myslales ze przyjade sie z toba nap...dalac czy co? to nie jest wyjscie!!!! moze mialem ciebie przeprosic za posta w ktorym napisalem ze sprzedam auto i mam nadzieje ze nikt nie wykryje stluczki? juz wytlumaczylem tam a jezeli nie doczytales to usiadz i doczytaj. Ugodziles mnie swa wypowiedzia i co myslales ze podkule ogon i ucichne?
Ja w przeciwienstwie do ciebie szanuje ludzi starszych i mlodszych i potrafie sie przyznac do bledu oraz przeprosic.

W ramach wytlumaczenia dla reszty ktora nie czytala tematu.
Rozbilem auto uszkadzajac przy tym slupek, dach, drzwi i lekko przod.
naprawiam bo stwierdzilem ze wlozylem juz pelno kasy i serca w to auto wiec i teraz naprawie. Bronilem sie przed kupnem innej audi z wiadomych powodow (nie chcialem przechodzic wszystkiego od poczatku skoro tu auto bylo gotowe do jazdy i nic odpowiedzialnego za trakcje nie ucierpialo). Mialem mysl sprzedac auto i napisalem glupiego nie pasujacego do mojej opinni na temat uczciwosci posta ale to raczej z powodu rozgoryczenia i smutku spowodowanego ta sytuacja niz z checi oszukania kogos, chcialem to wytlumaczyc ale stwierdzam ze nie da sie wytlumaczyc mojej glupoty. Stwierdzilem ze auto zostaje wiec nie ma mowy o oszukiwaniu kogos a juz tym bardziej o narazaniu czyjegos zycia bo nie uwazam zeby ta naprawa tak bardzo oslabiala konstrukcje tego auta a poza tym ile % jest takich wypadkow gdzie cierpi slupek przedni i ile razy wali sie tym samym miejscem? Ja nie mam zamiaru nigdzie juz przylozyc!!!!
naprawiam auto wkladajac tam najlepsze czesci jakie sa dostepne i nie tylko uzywki ale tez nowe, najmniejsza skaza dyskfalifikuje czesc. zderzakow to ogladalem setki bo nawet najmniejsze pekniecie powodowalo ze nie kupilem wiec uwazam ze sie przykladam do tego a i blacharz wie ze musi zrobic to dobrze. Wazny jest efekt koncowy a nie jak to teraz wyglada.
Patrzac na auta naprawiane w polsce to moje (jak juz ktos napisal) to miodzio i wielu by chcialo miec auto tylko po takiej naprawie.

Bylo
Mercedes CL 500 W215
Mercedes E320 CDI S211
Jest
Audi Q7 4L 3.0 TDI 12r

Tytuł:
PostNapisane: 26.mar.2008 00:49:19 
Użytkownik

i po co bijesz piane MiKev?Juz mnie nawyzywales i nakrzyczales na forum,wiec skoncz temat i koniec piesni :peace:

Audi Coupe 16V

Tytuł:
PostNapisane: 26.mar.2008 10:42:49 
Klubowicz

genmaxiu napisał(a):
Kurde, co tu sie dzieje, napic sie poszedlem w niedziele, budze sie we wtorek a tu zadyma na forum :)

Spokoj mi juz, nie ma co sie denerwowac, kazdy sobie grzecznie dlon poda i bedzie ok.

Probowalem tak sprawe zalatwic z naszym "bossem" ale ten pan nie potrafi z ludźmi rozmawiac. Duzo latwiej napyskowac w internecie niz powaznie pogadac na zywo <zal>

Było --> A4 1.8 ADR [B5] :-)
Było --> A6 1.9 TDI AFN [C5] :-)
Było --> Audi 100 2.3E NF [C3] :-(
Jest --> Audi A6 2.4 AGA [C5] :-)

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 26.mar.2008 18:48:47 
Użytkownik

Slawek A4 napisał(a):
genmaxiu napisał(a):

Spokoj mi juz, nie ma co sie denerwowac, kazdy sobie grzecznie dlon poda i bedzie ok.

Probowalem tak sprawe zalatwic z naszym "bossem" ale ten pan nie potrafi z ludźmi rozmawiac. Duzo latwiej napyskowac w internecie niz powaznie pogadac na zywo <zal>

a ty co,Slaweczku?Wycuwasz spiecie,to sie odzywasz?Bo poza takimi sytuacjami nie sie nie udzielasz :/ .I co probowales zalatwic?Probowales podac mi reke i przywitac sie,oraz dodales abym dal spokoj i sie nie wyglupial-to przy okazji ci powiem,ze drugi raz postapie tak samo,bo twoje towrzystwo nie sprawia mi przyjemnosci,a poniewaz mamy demokracje,wiec mam prawo wybierac,czy rozmawiac z toba czy nie.Wybralem pcje numer 2 i dobrze mi z tym :diabel: .Wiec wyswiadcz mi przyjemnosc i odfilcuj sie ode mnie :D .Rozwiazanie jest proste-jezeli mnie nie trawisz,to nie rozmawiaj ze mna i nie bedzie spiec.Ja niemam zamiaru nikogo calowac w d...,ani przytakiwac,jezeli sie nie zgadzam z czyjas opinia.I nie wszyscy musza sie zgadzac ze moja opinia.Lecz nie jest to powodem do wypisywania durnych postow,nic nie wnoszacych do tematu,a taki wlasnie wysmazyles.Wiec gratuluje refleksu,wyczucia chwili oraz niesamowitego poczucia humoru :peace: .Mysle,ze ozwialem wszystkie Twoje watpliwosci,i dalej juz bez przeszkod bedziemy mogli obaj koegzystowac na forum,czego i Tobe zycze :peace: :):

Audi Coupe 16V

Tytuł: post do MiKev
PostNapisane: 26.mar.2008 20:25:43 
Użytkownik

Route 66 napisał(a):

moj poziom intelektualny? ty stary ty znowu nic nie jestes winny co? nie lubisz jak ci sie ktos postawi co? nie chciales mnie obrazic? co ty? czy ty myslisz ze ja jakims debilem jestem i nie potrafie z tekstu wyczytac co sie pisze? ostatnia osoba ktora tak sprawe zalatwia? a co myslales ze przyjade sie z toba nap...dalac czy co? to nie jest wyjscie!!!! moze mialem ciebie przeprosic za posta w ktorym napisalem ze sprzedam auto i mam nadzieje ze nikt nie wykryje stluczki? juz wytlumaczylem tam a jezeli nie doczytales to usiadz i doczytaj. Ugodziles mnie swa wypowiedzia i co myslales ze podkule ogon i ucichne?
Ja w przeciwienstwie do ciebie szanuje ludzi starszych i mlodszych i potrafie sie przyznac do bledu oraz przeprosic.

W ramach wytlumaczenia dla reszty ktora nie czytala tematu.
Rozbilem auto uszkadzajac przy tym slupek, dach, drzwi i lekko przod.
naprawiam bo stwierdzilem ze wlozylem juz pelno kasy i serca w to auto wiec i teraz naprawie. Bronilem sie przed kupnem innej audi z wiadomych powodow (nie chcialem przechodzic wszystkiego od poczatku skoro tu auto bylo gotowe do jazdy i nic odpowiedzialnego za trakcje nie ucierpialo). Mialem mysl sprzedac auto i napisalem glupiego nie pasujacego do mojej opinni na temat uczciwosci posta ale to raczej z powodu rozgoryczenia i smutku spowodowanego ta sytuacja niz z checi oszukania kogos, chcialem to wytlumaczyc ale stwierdzam ze nie da sie wytlumaczyc mojej glupoty. Stwierdzilem ze auto zostaje wiec nie ma mowy o oszukiwaniu kogos a juz tym bardziej o narazaniu czyjegos zycia bo nie uwazam zeby ta naprawa tak bardzo oslabiala konstrukcje tego auta a poza tym ile % jest takich wypadkow gdzie cierpi slupek przedni i ile razy wali sie tym samym miejscem? Ja nie mam zamiaru nigdzie juz przylozyc!!!!
naprawiam auto wkladajac tam najlepsze czesci jakie sa dostepne i nie tylko uzywki ale tez nowe, najmniejsza skaza dyskfalifikuje czesc. zderzakow to ogladalem setki bo nawet najmniejsze pekniecie powodowalo ze nie kupilem wiec uwazam ze sie przykladam do tego a i blacharz wie ze musi zrobic to dobrze. Wazny jest efekt koncowy a nie jak to teraz wyglada.
Patrzac na auta naprawiane w polsce to moje (jak juz ktos napisal) to miodzio i wielu by chcialo miec auto tylko po takiej naprawie.[/quote] :568: :/ masz racje stary!kazdy madry ale jak cos to spi....la :walcz: pijemy jakies :piwo: ???

Tytuł: Re: post do MiKev
PostNapisane: 26.mar.2008 23:53:56 
Użytkownik

a3 1.9tdi napisał(a):
:568: :/ masz racje stary!kazdy madry ale jak cos to spi....la :walcz: pijemy jakies :piwo: ???
mam taka cicha nadzieje ze w koncu :D niedaleko od siebie mieszkamy. Bede sie wybieral do stratford w najblizszym czasie wiec moze sie zgadamy na jednego (ja malego chyba ze kierowce wezme)

Bylo
Mercedes CL 500 W215
Mercedes E320 CDI S211
Jest
Audi Q7 4L 3.0 TDI 12r

Tytuł:
PostNapisane: 27.mar.2008 11:05:31 
Klubowicz

Ciesze sie stary że twoje posty wnoszą tutaj tyle dobrego. (jak posty naszego szefa moga nic nie wnosić)

Nie chciałem ci wchodzić w dupe bo raczej mam cie w dupie. Chciałem jak człowiek sie przywitac i pogadać w cztery oczy w czym problem i sie dogadać ale ty oczywiście załatwiłeś to na swój bardzo inteligentny sposób. Poprostu nie umiesz rozmawiać i tyle i te twoje fochy :/

Było --> A4 1.8 ADR [B5] :-)
Było --> A6 1.9 TDI AFN [C5] :-)
Było --> Audi 100 2.3E NF [C3] :-(
Jest --> Audi A6 2.4 AGA [C5] :-)

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 27.mar.2008 14:31:07 
Użytkownik

I ja sie tutaj dolacze, choc malo sie udzielam, ale temat staram sie sledzic na biezaco! :)
Robie to z jednego powodu- cisnienie mi skacze!
No moze z dwoch, drugim jest to, ze drazni mnie, gdy dzieje sie zle, a ludzie nie reaguja i odwracaja oczy!
Nie podoba mi sie, ze Route66 obraza wszystkich na okolo i dosc czesto wywoluje niepotrzebne klotnie! Inni (lacznie ze mna) nie sa idealni i tez popelniaja bledy, ale on "usilnie opisuje dokladne ulokowanie innych osob w jednej czesci jego ciala". Demokracja nie polega na mozliwosci obrazania innych, ale na podejmowaniu decyzji wiekszoscia glosow. A istotnie powiazana z nia jest TOLERANCJA, czyli zrozumienie i wyrozumialosc dla innych i innych pogladow!
Wypowiedzi pozostalych forumowiczow wydaja sie bardzo merytoryczne i logiczne- dotycza konkretnych pytan i odpowiedzi. Natomiast Route66 poza powyzszym (trzeba przyznac, ze takie posty tez pisze) sieje nieprzyjemna atmosfere.
To sa tylko i wylacznie moje przemyslenia, ale czuje sie zobowiazany je wyrazic, nawet jesli mialyby one byc krzykiem na pustkowiu!
Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje, ze juz niedlugo uda nam sie spotkac na jakims zlocie (w koncu :d ).

VW Caddy 1.9 TDI
Fiat Brava 1.9 JTD
Fiat Marea Weekend 1.6 16V
BMW 540i Touring
Fiat Seicento 900
Audi A4 1.9 TDI Avant
Audi Coupe 2.0 16V
Audi 80 2.0 E
Audi 80 1.8 S
Fiat Tipo 1.4
Skoda Favorit
Fiat 126p

Tytuł:
PostNapisane: 28.mar.2008 20:27:38 
Użytkownik

Auto: 80 b3 2.0 16v q
witam i o spota pytam :D tzn odbędzie się jakiś do maja bo 5-7 na urlopik miesięczny jadę ,może ktos też do pl samochodzikiem goni ?

Tytuł:
PostNapisane: 29.mar.2008 00:16:58 
Użytkownik

a co to sie tu dzieje AKP in GB czy zadymka in GB :diabel:

Tytuł: panowie panowie
PostNapisane: 29.mar.2008 08:43:37 
Użytkownik

to 3ba jakas majowke integracyjna zrobic :) bo faktycznie nieladnie to wyglada taka przepychanka na forum.
Jeszcze 2 tyg i do Polonki i zegnaj wolnosci :D
Pozdrowionka

vw polo 1.3 taka tam taczka
uno 1,0 ie porazka
uno 1,4 td porazka

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160 ... 206  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1