Miałem kiedyś problem z pompką centralnego. Jak go kupiłem, to był całkiem odłączony i takie same objawy. Wymieniłem silniczek w pompce, podłączyłem i śmigało wszystko. Sprawdź czy jeżeli odłączysz całkiem moduł, to czy coś się nie zmieni z abs/esp. Zobacz pod nogami pilota a poczekaj jeżeli w europejskim komp abs jest pod miejscem pilota, to może ty masz pod nogami kierowcy? I dlatego wszystko co wleciało nasiąkło i gnije. Chociaż jeżeli to angol, to widziałem kiedyś, że chowają moduł z pompką pod tylną kanapą(tyle że w B5).
Proponuję, żebyś wszystko profesjonalnie osuszył. Mi kiedyś lało się przez tą obudowę komputera pod maską. Cała woda się lała przez kable, bezpieczniki i przekaźniki. niemówiąc o tych gąbkach połączonych z dywanikiem nasiąkniętych. Ale szkoda, żeby potem Tobie przewody skorodowały i przy każdym ruszeniu się łamały jak zapałki
_________________ a4 b5 98' 1,8T Q 150KM - był... a6 c5 01' 2,4 Q Tip 170KM - był... a6 c5 02' 2,4 Q Man 170KM
Widzieliście kiedyś kod kreskowy na prezerwatywie? Nie? Czyli też nie rozwijacie jej do końca?
|