.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 17.cze.2025 19:38:33

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Kupno Audi 80 B4
PostNapisane: 14.maja.2005 11:48:01 
Użytkownik

Chcę kupić Audi 80 B4, ale:

1. Do zrobienia jest tylny prawy błotnik + drzwi (2 rysy + niewielkie wgniecenie) - lakiernik oszacował koszt naprawy na 400 zł

2. Wymieniony tłumik ALE! - nie jest to na pewno tłumik od audi, prędzej od malucha (jest 3 razy mniejszy), przyspawany na kawałek pręta zbrojeniowego, pociągnięty dla efektu srebrną farbą w sprayu i dosztukowano do niego kawałek chromowanej końcówki :D (Daj polakom samochód)

3. Niewielkie rysy na lakierze, zwłaszcza przy drzwiach (normalne ślady użytkowania)

Pytanie: Czy wogóle kupić, a jeśli TAk to jakiej obniżki ceny się domagać?

Opis samochodu: Sprowadozny, rok produkcji 10/94, silnik 2.0 90 KM, przebieg 155 tys. udokumentowany książką serwisową, regularnie serwisowany, wszystkie opłaty porobione, dokumenty ok. itp. itd. Byłem nim na stacji diagnostycznej sprawdzić spalinki, hamulce, amory itp. itd. - wszystko było ok. Dokładnie też go obejrzałem i zauważyłem jedynie niewielką korozję podwozia oraz bloku silnika. Wyposażony jest w drugi airbag, elektryczny dach, lusterka oraz przednie szyby. Ziomek chciał za niego 15 tys. PLN

Pytanie: Na co zwrócić szczególną uwagę kupując ten model? (bo ja niestety wstyd się przyznać ale jestem laikiem)

Na razie powiedzialem DZIĘKUJĘ i szukam dalej :)

Tytuł:
PostNapisane: 14.maja.2005 14:54:39 
Użytkownik

Jedź na duuużą giełdę. Pooglądasz inne niunie. Będzie ich kilka z tym motorkiem. To dobrze robi, bo daje możliwość porównania. Nabierzesz też przekonania, że to jest cena wygórowana/normalna/okazyjnie niska za taki stan niuni.

ZAPRASZAM:
http://petrus.fotogalerie.pl/

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1