witam wszystkich serdecznie!
okolo 3 miesiace temu kupilam audi a4 sprowadzone z Niemiec (rocznik 95). Wlasciwie po tygodniu samochod zaczal miec problemy z zapalaniem. Nie bylo zadnych konkretnych przyczyn. Raz zapalal, raz nie. Czasami za pierwszym razem, innego dnia za drugim, badz za trzecim. Czasami trzeba bylo dodac gazu przy zapalaniu...
I tak pewnego, pieknego dnia, po kilku probach uruchomienia silnika nie bylo juz szansy, zeby go odpalic i samochod zostal przetransportowany do warsztatu (nie do konca specjalizujacego sie w naprawach Audi), gdzie zdiagnozowali, ze chodzi o pompe paliwowa. Zostala ona wymieniona i przez jakis tydzien byl spokoj. A po tygodniu zaczelo sie od nowa.
Problem ten jest na tyle denerwujacy, ze w sumie nie mam kompletnie pojecia do kogo sie zglosic, nie biorac pod uwage autoryzowanego serwisu audi ze wzgledu na koszty.
Moze ktos ma jakis pomysl co do przyczyny takiego a nie innego zachowania auta? Albo moglby mi polecic jakikolwiek warsztat w Poznaniu, badz okolicach. Bylam juz na stronce
http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopi ... t=polecane ale niestety znalazlam tam jedynie jeden post dotyczacy warsztatu w Luboniu i w sumie z dopiskiem, ze trzeba dlugo czekac w kolejce.
Mam nadzieje, ze ktos zareaguje na moje wolanie o pomoc. Z gory dzieki!
Pozdrawiam