rave2002 napisał(a):
witaj ziomie z sąsiedniego miasta

!!
gdzie kupowałeś częsci? w Gliwicach na giełdzie?
miales cos do grzebania w okładach kier. i ham. ?
zapodaj jak masz foto po remoncie

jak co to sie z Toba prywatnie skontaktuje dasz mi namiary na blachorza

Cześć!!! Jak cos to możemy pogadać osobiście <to tylko od Ciebie zależy>

Taile kupowałem w różnych miejscach u nas w okolicy a na giełdzie w Gliwicach tylko maske ponieważ gosciu sprzedając na giełdzie kasuje drożej niż u siebie na szrocie itp.

z zawieszeniem to tylko gałki i poduszke wuzka <tarwersa> wymieniełem i geometrie kół obowiązkowo.

na blacharza moge dać Ci namiar <dobry i tani> ale to jest w okolicach częstochowy < tam miałem auto rozbite>

fotek jeszcze nie zrobiłem ale będą już w niedługim czasie
Tu masz kontakt do mnie:
gg 1076047 lub kom 607-54-30-37
Szymon_Zy napisał(a):
Blotnik mozesz kupic igla juz za 100 zl. Do tego wzmocnienie czolowe (raczej komplet 3 czesci) - 100 zl. belka pod chlodnice (50 zl), chlodnica z dwoma wentylatorami to juz ... hmm od 200 zl (tyle dalem) do 400 zl (Gliwice). Zderzak na Gliwicach 300 zl - 350 zl. No i maska to jakies 250-500 zl

Ja za moja z grillem ideal dalem 300 zl. Robota za jakies 700 zl, do tego do lakieru 5-6 elementow po 200 zl. Trawersu ruszac nie musisz. Moze wachacz ale nowka ze sworzniem RTS z przesylka z automotosklep to jedynie 180 zl. Wiec nie ma co - tylko robic. Lampy nowki Depo po 180, ale ktos ma dzis na allegro po 120 zl. Kierunki po 16 zl (Le Art), kierunki na blotnik to 8 zl (komplet) lub 14 zl Hella.
Szymon gdzieśty kupił tak tanio maske < kiedyś mówiłeś mi o jakiejś spalonej>,
dlaczego tak dużo za lakiernika, co za materiały ci gościu położył na autko
Belke pod chłodnice nową dawałeś <takie ceny były> czy używke kupiłeś.
Reflektory z depo ponoć podkreślam ponoć, a w sumie to odłyśniki szybko zachodza i dużo im brakuje do orginału <opinie lakiernika i blacharza> dlatego kupiłem używki z HELLA po 150 PLN za szt i były w stanie "IGŁA !!!"
Nie masz jeszcze tego koła

Sprawdź na szrocie 3 km za Cze-wą jadąc w strone Truskolas <Olesna>, ja tam kupiłem do siebie za 25,00 PLN <do pompy>
PS. szymon co robisz w sobote albo w niedziele znajdziesz pare minut???? będe w Cze-ie czekał na młodą to możemy pogadać
PZDR