Macior napisał(a):
Świątek robi dobre wałki, dobra ale do fiata i też niezawsze. BuzaY montowałeś i ustawiałeś kiedykolwiek wałek od Świątka ??? W moim przypadku za każdym razem tuningowy odpowiednik znalazł się w koszu na śmieci i lądował seryjny bądz Cat Cams. Jakość wykonania też pożal się panie, chłopaki którzy w garażu napawują migomatem wałki do maluchów lepiej się przykładają. Zresztą Gelu tłumaczyłem Ci już co robić, na mój gust szkoda kasy w dłubanie tego silnika, lepiej dorwać coś z większym potęcjałem.
Widzisz ... Ja nigdzie nie napisałem ze to sa "dobre " walki ...napisalem: "sredniej klasy" co oznacza ze sa lepsze od innych krajowych produktów ale nie robia szalu ... Ja nikomu ich nie polecam ...(bynajmniej). JAk napisalem CatCams to jest klasa lub PiperCams ...
A druga sprawa .. silnik 2.3 MA POTENCJAL do odpowiednich wielkosci przeróbek ..., to dlaczego kiedy ktos pyta o modyfikacje swojego silnika takiej a nie innej pojemnosci to zaraz wyjezdza sie z haslem :"kup se 8 litrow - to ma potencjal" .... wieksza frajda jest krecenie 2.3 niz swap na 2.8 ....