Kurde jest jedna sprawa ktorej nie zrozumie. Jakie upaly??? To ze slonce swieci przez chwile to nie jest zle. Ludzie sa pozytywniej nastawieni i wogole szystko sie udaje. Nie macie duzej wilgotnosci, powietrze jest suche, jak bylem w Polsce w tamtym roku na wakacjach to zimno bylo... a bylo cos kolo 30 stopni.
Hmm pozatym w Polsce to cieplo "trwa" od czasu do czasu przez 1 miesiac a reszta to zima

A u mnie jest juz od marca ciepelko. Od tygodnia deszcz nie padal a i tak jest bardzo wilgotno, dzien w dzien 30 stopni w cieniu bo do slonca to chyba z 40, 45 jest.
Ja tam bym sie cieszyl z takiej pogody a nie jakies farmazony ze upal i upal.... leje sie ze mnie ale i tak wole jak jest cieplo niz ma padac deszcz... Snieg tez lubie.... ale paciary to nie...
A zeby juz nie robic takiego gigantycznego offtopica i moda nie zloscic to zapytam serdeczne pytanie.... Czy po 10+ latach urzytkowania aut choc raz dobiliscie swoja klime gazem R134 - obowiazek - polecam.
Sa nawet specialne zestawy:
O tu na przyklad
Aaaa i instrukcja odemnie....
-Wstrzasnac butelke z gazem i podlaczyc do instalki po czym uruchomic autko i obrucic butelke "do gory nogami" i poczekac chwile.....
-Cieszyc sie zimna "bryza"....